Meglio

In één oogopslag zichtbaar wat Meglio maakt en waar wij voor staan.

De vraag

Meglio is een ambachtelijk producent van betonnen wasbakken uit het hoge Noorden. Meglio was op zoek naar een partij die voor hen een site kon bouwen waarin het ambachtelijke aspect en de variatie van hun productlijn goed in naar voren kon komen.

Proces

Met Meglio zijn wij gestart met een designsessie om samen alle kernwaarden van het bedrijf onder de loep te nemen. Tijdens de sessie hebben we inspiratie opgedaan en gezamenlijk bepaald hoe we het karakter van het product in de website naar voren kunnen laten komen. We hebben vastgesteld welke USP’s belangrijk zijn voor Meglio en welke kleuren en stijlen passen bij hetgeen zij uitdragen.

Oplossing

Er is voor gekozen de site op een WordPress platform te bouwen waarbij we veel met grote beelvlakken hebben gewerkt zodat in één oogopslag zichtbaar is wat Meglio maakt en waar zij voor staan. De klant ontvangt van IIM een training in het gebruik van WordPress en kan vervolgens zelf de site onderhouden en waar nodig content toevoegen of bijwerken. Het eindresultaat is te bewonderen via www.meglio.nl.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op
Ilionx logo