Referentie Het Noordelijk Cultuurfonds

Het Noordelijk Cultuurfonds

Het eindresultaat is een informatieve website die gemakkelijk te beheren is door de klant.

Het Noordelijk Cultuurfonds ondersteunt culturele initiatieven van personen en projecten in Noord-Nederland met als doel om het culturele klimaat in de regio te stimuleren. Het is een gezamenlijk initiatief van de culturele sector en werkgeversorganisatie VNO-NCW Noord.

De vraag

Voor het Noordelijk Cultuurfonds was er de wens om een website te laten ontwikkelen. Het grafische design is gemaakt door Verhoef & Co, een gerenommeerd communicatiebureau uit Emmen. De website is een combinatie van mooie grote foto’s van het Noorden in combinatie met informatieve pagina’s. De technische realisatie van de website is gedaan door ilionx Interactive Marketing.

Proces

Verhoef & Co heeft het design ontwikkeld in samenwerking met VNO-NCW. Nadat het design klaar was is deze doorgenomen met ilionx die dit vervolgens heeft omgezet naar een template in HTML en CSS. Voor de front-end development is er gebruik gemaakt van het front-end framework, Bootstrap. Op deze manier was de template gemakkelijk te implementeren in WordPress waar wij gebruik maken van de Understrap theme die Bootstrap ook als basis gebruikt.

Oplossing

Het eindresultaat is een informatieve website met mooie beelden die gemakkelijk te beheren is door de klant. Daarnaast is de website gemaakt op de nieuwste versie van Bootstrap en goed te bekijken via alle mogelijke mobile devices.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op
Ilionx logo