waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Rubix gaat verder onder de naam ilionx

Rubix gaat verder onder de naam ilionx

Utrecht, 11 januari 2022 – Integratiespecialist Rubix gaat verder onder de naam ilionx. Rubix werd in april 2021 door IT-dienstverlener ilionx overgenomen en zet nu de volgende stap in de integratie met deze naamswijziging. Daarmee wordt Rubix een volwaardige ilionx vestiging, gehuisvest in Den Bosch.

Waar Rubix gespecialiseerd is in het verbinden van systemen, data en technologie, heeft ilionx expertise op een groot aantal andere gebieden, zoals applicatieontwikkeling, cloud, security, data analyse en innovatie. Samen zorgen zij voor een innovatieve en stabiele digitale toekomst van klanten en prospecten. Door de gefaseerde integratie aanpak waar ilionx en Rubix voor kozen, konden medewerkers en klanten meegroeien in deze samensmelting. Met ingang van vandaag gaat Rubix volledig verder onder de naam van ilionx.

Het afgelopen jaar zijn al grote stappen gezet in de integratie van beide partijen. Zo werken ze inmiddels samen bij wederzijdse klanten, onder andere bij ABNAMRO en Jumbo Food Groep. Door de integratie wordt de dienstverlening van Rubix toegevoegd aan het bestaande portfolio en aangeboden aan het klantenbestand van ilionx. En andersom sluit de dienstverlening van ilionx aan bij de vraag van Rubix klanten.

Fabian Janssen, vestigingsdirecteur ilionx in Den Bosch: “De echte overgang hadden we al in april 2021. De beoogde synergie hebben we in een heel korte tijd werkelijkheid zien worden. Het was vanaf het begin duidelijk dat we elkaar goed aanvullen zowel vanuit het dienstenportfolio als ook collega’s onderling. Inmiddels werken we nauw samen aan mooie integratie-, applicatie modernisatie-, cloud- en dataprojecten. De stap om ook onder de naam ilionx verder te gaan maakt dat we ons ook echt één bedrijf voelen en samen sterker zijn én dat was ook het doel van deze samensmelting.”

Jan Veltman, CEO van ilionx: “Met de overname van Rubix ervaren wij een krachtige samenwerking. Hierbij ontstaat een synergetische werking, waarbij zowel de diensten van beide bedrijven als de bedrijfscultuur elkaar versterken. Het succes van ilionx is mede te danken aan ons ondernemerschap, zowel bedrijfsbreed als per vestiging. Dit sluit erg goed aan bij de identiteit en de waarden van Rubix. Door de overname, hebben we onze dienstverlening kunnen verbreden en ontstaat er een compleet portfolio voor onze klanten en prospecten.”

Link gekopieërd