waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx neemt Salesforce-partner Redbook ICT over

ilionx neemt Salesforce-partner Redbook ICT over | Persbericht

Utrecht, 23 december 2021 – ilionx kondigt de overname van Salesforce-partner Redbook ICT aan. Redbook ICT heeft in de loop der jaren ruim 300 Salesforce-implementaties uitgevoerd in diverse branches, waaronder media, manufacturing, retail en professional services. Door de kennis van Salesforce-applicaties en -templates te combineren met de dienstverlening van ilionx wordt de Salesforce-propositie voor een veel groter potentieel ingezet. Redbook ICT is per direct aangesloten bij ilionx en gaat straks ook verder onder die naam.

De kantoren in Almere en Eindhoven, waar gecombineerd 16 medewerkers werken, blijven behouden. Het iconische kantoor in Almere wordt op termijn ingericht als het ilionx Salesforce Design Lab. Na voltooiing van de voorgenomen overname breidt ilionx haar Salesforce-personeelsbestand uit tot 30 experts en spreekt de ambitie uit om te groeien tot 50 medewerkers.

Samenwerking startschot uitbreiding Salesforce-activiteiten

Met de overname bouwt ilionx verder aan haar missie om dé digitale transformatie-expert voor grote en middelgrote organisaties te zijn. Vanuit de markt is een groeiende behoefte aan Salesforce-implementaties en met de technische expertise van Redbook ICT sorteert ilionx voor op deze vraag. De templates en apps van Redbook ICT en de oplossingen van Salesforce sluiten naadloos op elkaar aan en maken het mogelijk om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met de overname ziet ilionx ruimte om haar kernmarkten zorg, overheid, finance en zakelijke dienstverlening verder te ontwikkelen maar ook om invulling te geven aan de ambitie om andere markten aan te spreken.

Fred Groters, Managing Director bij Redbook ICT: “Wij vinden het een uitdaging om dé Salesforce-aanbieder te zijn voor middelgrote en grote organisaties, en onder de vleugels van ilionx kunnen wij een nog betere Salesforce-propositie aanbieden. Wij zien kenmerken in andere markten waar onze templates ook toepasbaar zijn en waar wij klanten kunnen ondersteunen in de digitale transformatie en nog beter helpen hun doelen te begrijpen. Met deze overname is de gelegenheid gecreëerd om wat we hebben opgebouwd aan expertise, beschikbaar te maken voor een groter publiek.”

Jan Veltman, CEO van ilionx: “De overname van Redbook ICT is een welkome uitbreiding van onze Salesforce-activiteiten. Redbook ICT is een grote, technische partner en met deze uitbreiding hebben we voldoende slagkracht om de basis van onze Salesforce-activiteiten verder uit te bouwen. Met deze overname versterken wij elkaar en wordt ilionx met 30 Salesforce-experts direct een grote speler in de markt. Dat is meteen ook de kracht van deze uitbreiding.”

Financiële details over de overname worden niet bekendgemaakt.

Link gekopieërd