waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx levert zorginstelling KwadrantGroep dataplatform voor betere zorg

KwadrantGroep

Verbetering beschikbaarheid, betrouwbaarheid, bruikbaarheid en beheersbaarheid van de informatievoorziening.

Groningen, 26 augustus 2021KwadrantGroep, netwerkpartner in de zorg, zet de stap naar datagedreven werken dankzij de samenwerking met ilionx. De IT-dienstverlener ontwikkelt voor KwadrantGroep een toekomstvast dataplatform en beheert deze binnen Microsoft Azure. Met de inzet van business intelligence-oplossingen wordt de beschikbaarheid, betrouwbaarheid, bruikbaarheid en beheersbaarheid van de informatievoorziening verbeterd. Hierdoor kan KwadrantGroep efficiënter met tijd en middelen omgaan én kwalitatief goede zorg blijven leveren.

Datagedreven beslissingen

KwadrantGroep heeft hoge groeiambities voor het nemen van datagedreven beslissingen. De partijen stippelen samen een roadmap uit die ervoor moet zorgen dat alle medewerkers datagedreven worden. Zo kunnen medewerkers binnen een zorginstelling op basis van data bijvoorbeeld voorspellen welke cliënt op welk moment zorg nodig heeft. Op deze manier wordt beschikbare data vertaald naar informatie die bruikbaar is in de dagelijkse werkzaamheden van zorgverleners. Daarnaast helpt ilionx KwadrantGroep om de mogelijkheden van het Microsoft Azure-platform optimaal te benutten. Denk aan het creëren van applicaties binnen het Power Platform om zo de administratieve last te verlagen. Dit alles stelt KwadrantGroep in staat om kwalitatieve zorg te leveren met minder handen aan het bed.

Peter Doorlag, CIO bij KwadrantGroep: “Efficiënt omgaan met tijd en middelen is een belangrijke uitdaging binnen de zorg. Data stelt ons hiertoe in staat, maar dan moet je wel over de juist technologieën, processen én mindset beschikken. Met ilionx als strategisch partner kunnen we ons ontwikkelen tot een datagedreven organisatie die beslissingen neemt op basis van data. Dankzij de uitgebreide expertise van ilionx binnen de zorg hebben we er alle vertrouwen in dat we onze doelen gaan behalen.”

Hendrik Woudstra, accountmanager bij ilionx: “Datagedreven werken wordt steeds belangrijker binnen zorginstanties. Het is dé manier om huidige en toekomstige uitdagingen binnen de zorg het hoofd te bieden. KwadrantGroep heeft mooie groeiambities op het gebied van data. Ons hart gaat daar sneller van kloppen en we zetten onze expertise graag in om deze ambities te realiseren. We zijn erg blij met het vertrouwen dat de organisatie in ons heeft en kijken uit naar de samenwerking.”

KwadrantGroep

Link gekopieërd