waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx introduceert Power Platform Performance Teams

Power Platform

Utrecht, 10 februari 2020 – IT-dienstverlener ilionx brengt haar jarenlange kennis en ervaring samen in Performance Teams die zich specialiseren in het Microsoft Power Platform. ilionx speelt met deze teams in op de vraag van organisaties om vanuit een langetermijnvisie aan de slag te gaan met het Microsoft Power Platform en Power Apps in het bijzonder. De teams helpen zowel IT-afdelingen als andere afdelingen om dit platform maximaal en succesvol in te zetten.

De kennis die ilionx de afgelopen jaren heeft opgedaan op het gebied Rapid Application Development, Azure cloud, security, governance, architectuur en adoptie van nieuwe technologie, komt hierbij goed van pas. De multidisciplinaire teams helpen niet alleen bij het ontwikkelen van de apps, maar zorgen er ook voor dat de governance en security op orde zijn. Daarnaast zorgen de teams dat de apps passen in de gekozen (cloud) architectuur, goed te onderhouden en schaalbaar zijn en op de juiste manier in de organisatie landen.

Valkuilen

De teams adviseren over de vele mogelijkheden van het platform en de integratie tussen de onderdelen Power Apps, Power BI, Power Automate (RPA en robotica), Power Virtual Agents én daarbuiten. Zo wordt het duidelijk welke meerwaarde het platform te bieden heeft voor de organisatie. De nieuwe Microsoft-technologie brengt, vanwege de snelheid en toegankelijkheid, echter ook valkuilen met zich mee. ilionx zet de benodigde kennis en dienstverlening in, zodat het team altijd aansluit bij de behoefte van de klant. Microsoft erkent dat en beveelt ilionx dan ook aan als een van de partners op dit vlak.

Dolf-Jan Mulder, Chief Technology Officer bij ilionx: “De Power Apps schieten op dit moment als paddenstoelen uit de grond. Het is prachtig om te zien dat apps veel sneller binnen handbereik van iedere medewerker zijn, maar shadow IT 2.0 ligt op de loer. We moeten waken voor weer een oerwoud aan schaduw applicaties, zoals vroeger Excel en Access. Inmiddels hebben veel organisaties de vorige golf van shadow IT redelijk onder controle, maar Rapid Application Development kan voor een nieuwe golf zorgen. Dit willen wij voorkomen door zowel te adviseren over de Power Platform-oplossingen, als deze oplossingen op een goed doordachte manier van A tot Z bij onze klanten te implementeren. Dit doen we al een tijdje, en met succes. Microsoft beveelt ons niet voor niets aan als Power Platform partner!”

Link gekopieërd