waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx behaalt Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics

Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics

Utrecht, 7 juli 2021 – IT-dienstverlener ilionx kondigt vandaag aan dat zij de Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics status heeft behaald. De certificering bevestigt de kennis en ervaring van ilionx wat betreft het leveren van op maat gemaakte Azure Analytics oplossingen volgens de best practices van Microsoft.

Alleen Microsoft-partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantsucces en het opleiden van personeel komen in aanmerking voor Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics. Ook is het een vereiste om een onafhankelijk uitgevoerde audit van de Azure Analytics dienstverlening te doorstaan.

Steeds meer bedrijven zien de waarde van effectieve data- en analytics-strategieën, maar hebben moeite om deze te implementeren. Partners met bewezen ervaring in het leveren van op maat gemaakte Analytics-oplossingen met Microsoft Azure Synapse Analytics, Azure Data Lake, Azure Data Factory en Azure Databricks versterken zodoende hun marktpositie.

Deze partners zijn in staat om klanten te helpen bij een betere integratie van schaalbare Analytics platforms, zodat zij snel inzichten kunnen verkrijgen uit alle data in Data Warehouses en Big Data systemen.

Jan Veltman, CEO bij ilionx: “Als jarenlange Gold en Silver gecertificeerde Microsoft-partner, zijn we enorm trots om nu ook de Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics toegekend te krijgen. Met deze bijzondere mijlpaal positioneren we ons als een van de belangrijkste Microsoft-partners in Nederland. Hiermee verzekeren we onze klanten dat we voldoen aan de hoogste normen voor de Azure Analytics-dienstverlening en kennis op het vlak van Azure Synapse-diensten. Met de geavanceerde specialisatie zetten we de volgende stap in de strategische samenwerking met Microsoft Nederland op het vlak van gezamenlijke klantenondersteuning, programma’s en salessamenwerking in het Microsoft-themagebied Data & AI.”

Rodney Clark, Corporate Vice President, Global Partner Solutions, Channel Sales en Channel Chief bij Microsoft voegt hieraan toe: “De Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics benadrukt de partners die gezien kunnen worden als het meest capabel wat betreft het bouwen van transformatieve en veilige analytics-oplossingen op Azure. ilionx heeft duidelijk laten zien dat ze zowel over de vaardigheden als de ervaring beschikken om hun klanten te ondersteunen in het benutten van de kracht van inzicht. Daarmee kunnen ze deze bedrijven helpen om op een schaalbare, veilige en kosteneffectieve manier te transformeren.”

Link gekopieërd