waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hoofdsponsor ilionx blijft Volleybaldames steunen

ICT-dienstverlener tekent bij tot en met Spelen Tokio

Hoofdsponsor ilionx heeft besloten het contract met de Volleybaldames met twee jaar te verlengen. Hierdoor kunnen de speelsters van bondscoach Jamie Morrison, die op het WK op een historische vierde plaats eindigden, zich op wereldniveau blijven ontwikkelen.

ilionx, een ict dienstverlener, steunt Oranje sinds begin 2016. Zowel het damesteam als ilionx ontwikkelden zich sindsdien enorm. Algemeen directeur Wiebe de Boer van ilionx: “Het team heeft een enorme drive om te presteren en is de laatste tijd boven zichzelf uitgestegen. Wij herkennen ons hierin en ook wij groeien volop. Hopelijk kunnen wij ze ondersteunen om ze nóg hoger te laten reiken.”

Succes op vele vlakken

Een van de redenen dat het it-bedrijf drie jaar geleden koos voor sponsoring van een vrouwenteam is dat het werven van vrouwelijk personeel in de technische sector lastig is. De Boer: “Sinds wij de volleybalsters steunen, is het aandeel vrouwelijke medewerkers van ilionx van 5,5 procent naar bijna 20 procent gestegen. Dat heeft meerdere oorzaken, maar het sponsorship heeft hier zeker aan bijgedragen.”

Optimale voorbereiding

Voor de Nevobo is de contractverlenging goed nieuws. Michel Everaert, directeur sportontwikkeling: “Wij zien veel parallellen tussen ilionx en Nevobo. Beiden ontwikkelen zich snel en in die groei en ambitie hebben we elkaar gevonden. Dat ilionx graag met ons verder wil, vinden wij een mooi compliment. Wij willen als sportbond graag helpen bij het realiseren van de doelstellingen van onze partners, blijkbaar is dat in dit geval gelukt. Het partnership met ilionx heeft ons geholpen bij het inrichten van onze sportieve programma’s waardoor onze dames zich optimaal hebben kunnen voorbereiden op Olympische Spelen, WK’s en EK’s. Hopelijk gaan we samen op weg naar de Olympische Spelen in Tokio nog veel mooie momenten meemaken.”

Link gekopieërd