waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

De Nederlandsche Bank selecteert ilionx als ICT-partner

Utrecht, 31 januari 2019 – De Nederlandsche Bank (DNB) heeft ilionx geselecteerd als ICT-partner voor het leveren van ICT-expertise en het uitvoeren van opdrachten met een vooraf gedefinieerd resultaat. ilionx gaat DNB ondersteunen op het gebied van onder meer softwareontwikkeling en -beheer, business intelligence en testen.

“DNB is al ruim tien jaar een belangrijke klant van ilionx”, aldus Wiebe de Boer, directeur van ilionx. “In de Europese aanbesteding heeft DNB duidelijk laten blijken op zoek te zijn naar proactieve partners om de ICT-ambities van de komende jaren mee vorm te geven. Dat de keuze opnieuw op ilionx is gevallen, beschouwen we als een mooi blijk van vertrouwen.”

Naar aanleiding van de Europese aanbesteding heeft DNB twee partners geselecteerd: ilionx en Capgemini.

“We zijn in de aanbesteding bewust op zoek gegaan naar partners waarmee we een toegewijde, stabiele relatie kunnen aangaan voor langere termijn”, aldus André Lensink, afdelingshoofd ICT CIO Office DNB. “Deze manier van samenwerken levert voordelen op voor zowel voor ons als opdrachtgever als voor de leveranciers. Een langdurige samenwerking stelt onze ICT-partners in staat om te investeren in kennis over en ervaring binnen de DNB-organisatie. Dat zorgt er weer voor de experts van ilionx proactief en flexibel hun expertise beschikbaar kunnen stellen om ons verder te helpen.”

De overeenkomst duurt vier jaar, met een optie voor tweemaal een verlenging van een jaar.

Link gekopieërd