Partner

Microsoft Gold Partner

Met het behalen van de Cloud Platform competentie (Azure) is ilionx nu voor 8 competenties Gold Certified Partner van Microsoft.

Naast deze gouden status kende Microsoft ilionx al eerder de Gold status toe voor ‘Data Analytics’, ‘Devices and Deployment’, ‘Datacenter’, ‘Application Development’, ‘Collaboration and Content’, ‘Cloud Productivity’ en ‘Midmarket Solution provider’.

Hoogwaardige dienstverlening

‘Het behalen van deze Gold-competenties is een bevestiging van het hoge kennisniveau dat wij in huis hebben en het onderstreept de juiste keuze voor de centraal gestelde thema’s van ilionx’, aldus Wiebe de Boer, CEO bij ilionx. ‘Eén van de grote voordelen van deze Gold-status is de nauwere samenwerking die hierdoor ontstaat met Microsoft. Voor onze klanten betekent deze status dat ze met een ervaren IT- dienstverlener in zee gaan, die toegang heeft tot alle expertise en nieuwste technologieën van Microsoft.’

Eisen Gold status

ilionx laat met deze Gold Partner status zien dat ze aan alle strikte eisen voldoet die Microsoft stelt aan deze status. De belangrijkste eisen zijn: het hebben van een groot aantal gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende referenties en een positieve beoordeling van klanten – die gemeten wordt via een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek.

Relevante content

Ilionx logo