Partner

Amazon Web Services (AWS)

ilionx is in Nederland partner van Amazon Web Services op de onderstaande expertises.

AWS Consulting Partner

APN (Amazon Partner Network) Consulting Partners  zijn professionele IT-dienstverleners die klanten van elk formaat helpen bij het ontwerpen, migreren en mogelijk beheren van hun Workloads en applicaties op de AWS cloud. De AWS Consulting Partner heeft toegang tot een reeks hulpmiddelen en trainingen om eindklanten te ondersteunen bij het implementeren, uitvoeren en mogelijk beheren van workloads en applicaties in de AWS Cloud.

AWS Channel Reseller

Het AWS Channel Reseller-programma is ontworpen voor Cloud Resellers, System Integrators en Managed Service Providers, die professionele diensten en beheer op het vlak van de AWS Cloud aanbieden naar eindklanten. Een AWS Partner die is aangewezen als AWS Channel Reseller, kan AWS licenties en cloud omgevingen aanbieden aan eindklanten en in het verlengde daarvan project en beheer diensten leveren. Voordeel voor de eindklant is het één direct aanspreekpunt voor de AWS beleving en ondersteuning inclusief licenties, de cloud omgeving, het beheer en de facturatie van deze volledige dienst.

Partner voor Microsoft Workloads op AWS

AWS Microsoft Workloads Partners zijn consulting partners die over bewezen technische bekwaamheid beschikken en met succes klanten ondersteunen bij het ontwerp, de migratie, de implementatie en het beheer van op Microsoft gebaseerde systemen en applicaties op de AWS Cloud, met specifieke aandacht voor Workloads op basis van Windows Server, SQL Server en .NET-toepassingen. AWS Microsoft Workloads Partners zijn gespecialiseerd in het gebruik van de geoptimaliseerde tools en hulpmiddelen van het AWS-platform s en gespecialiseerd in Microsoft licentie oplossingen op AWS.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak

Lees meer over Amazon Web Services

Relevante content

Ilionx logo