Ons DNA

Het DNA van ilionx in kernwaarden

Samen

“We gaan het avontuur aan als team en halen de eindstreep gezamenlijk”

Verbinding voor de lange termijn met onze medewerkers, klanten en partners is voor ons essentieel. Op basis van gelijkwaardigheid en eerlijkheid. Niet voor maar mét onze klanten, dat is hoe wij samenwerken. Geen sterke verhalen, maar een open gesprek waarin we kijken hoe we de klant kunnen versterken. We gaan het avontuur aan als team en halen de eindstreep gezamenlijk. Samen meedoen én winnen, daar gaan we voor.

Doelgericht

“We denken vooruit, zonder het doel uit het oog te verliezen.”

No-nonsense. Dat zijn wij ten voeten uit. En afspraak is afspraak. We werken met gedrevenheid, focus op resultaat én een flinke dosis enthousiasme aan iedere uitdaging die voor ons ligt. Dit valt niet te vatten in uitgebreide contracten en kleine lettertjes, maar zie je terug in ons hoge niveau van commitment. We weten waar we voor staan. We maken waar wat we beloven. En denken vooruit, zonder het doel uit het oog te verliezen.

Dichtbij

“We spelen liever open kaart dan blufpoker”

Wij zijn graag dicht bij onze mensen en dicht bij onze klanten. Met vestigingen door het hele land staan we overal klaar voor onze klanten én is er voor medewerkers altijd een kantoor in de buurt. Dichtbij staan betekent voor ons ook werken op basis van gelijkwaardigheid. We zijn van mening dat we alleen op die manier echt toegevoegde waarde leveren. We spelen liever open kaart dan blufpoker. En houden vast aan een informele cultuur en platte organisatiestructuur waarin iedereen dicht bij zichzelf blijft.

Bevlogen

“Passie voor het vak, de klant en elkaar”

Van nature zijn wij nieuwsgierig naar vernieuwing en verbetering. We vinden het gaaf om slimme dingen uit te vinden, om meer uit onszelf te halen en om mee te doen aan pittige uitdagingen. We zetten succesvolle eigen initiatieven om in business cases. We blijven onze klanten verrassen met nieuwe, innovatieve ideeën. En zetten daarbij net dat ene stapje extra. Bezig zijn met onze eigen professionele ontwikkeling gaat hand in hand met maatschappelijke betrokkenheid. Kortom: passie voor het vak, de klant en elkaar.

Innovatief

“We kijken verder, buiten de gebaande paden”

Wie wil weten wat de laatste technologische trends zijn, klopt bij ons aan. Noem ons een early implementer, als je wil. We kijken verder, buiten de gebaande paden. We vinden persoonlijke ontwikkeling en vernieuwend bezig zijn belangrijk. En vinden zo de best passende oplossing. Is er iets nieuw én onbekend voor ons? Dan maken we daar ruimte voor en wagen we een sprong in het diepe. We duiken net zolang in de nieuwe materie tot we het kennen als onze broekzak. Zo helpen we elkaar en onze klanten continu voorop te blijven lopen.

Ilionx logo