Mobile

De verscheidenheid aan mobiele apparaten is bijna niet meer bij te houden: het gebruik van verschillende soorten smartphones en tablets met hun eigen besturingssystemen neemt in rap tempo toe, ook op de werkvloer. Medewerkers krijgen vaker de mogelijkheid om in de werkomgeving een smartphone of tablet naar keuze te gebruiken.

Dit stelt nieuwe eisen aan de ontwikkeling van mobiele en webapplicaties. Het is belangrijk om zeker te weten dat applicaties op elk apparaat goed worden weergegeven en dat alle functionaliteiten ook daadwerkelijk werken. Alleen dan werken medewerkers productiever en efficiënter.

Mobiele applicaties ontwikkelen die passen bij uw organisatie 

Standaard applicaties bieden medewerkers vaak niet de juiste informatie om efficiënter te werken. Daarom is het belangrijk om op maat gemaakte applicaties te ontwikkelen die hiertoe wel in staat zijn en u ondersteunen in uw bedrijfsprocessen.

Als innovatieve ontwikkelaar van mobiele applicaties en software past ilionx de nieuwste technologieën toe. De applicaties die ilionx ontwikkelt gaan uit van de nieuwe wensen of behoeftes van uw organisatie en de eindgebruiker. Door op de juiste manier de eindgebruiker te betrekken bij het ontwikkeltraject, wordt duidelijk waar de concrete behoefte ligt en welk proces moet worden ondersteund.

Software die mee ontwikkelt

De markt verandert snel en het is essentieel dat software daarin meegaat. ilionx werkt bij voorkeur op een Agile manier en heeft ruime ervaring met Scrum. Deze Agile benadering van development zorgt ervoor dat u controle houdt over de functionaliteit, terwijl er snel ingesprongen kan worden op veranderende inzichten. Want dát er tijdens een project dingen veranderen, is een gegeven. In de traditionele waterval-aanpak in software development was het moeilijk hierop in te spelen, maar met Agile en Scrum gaan we hier juist van uit en zorgen we ervoor dat u als klant altijd aan het roer blijft

Zowel native als responsive applicaties

Afhankelijk van uw organisatiedoelen bouwen we native en/of responsive applicaties. Wij helpen u om hier een keuze in te maken die het beste bij uw organisatie past. Voor het bouwen van native en responsive apps maken wij gebruik van ontwikkelplatformen Xamarin en Appcelerator.

Onze partners
Nieuws

Lekker leuk koken – voor iedereen

Niet iedereen is een geboren top chef. En voor mensen met een verstandelijke beperking is het soms...

Blog

Succesvol concurreren met startups: het kan wel

Je kunt tegenwoordig haast geen blog of artikel in de media meer lezen over technologie zonder dat de term...

Twitter

@: Lekker leuk koken voor iedereen! Met en werkt ilionx aan het platform: Lekker Leuk Koken…