Zorg

Digitale adoptie in de zorg

Zorg

Verbeter de acceptatie en inzet van digitaal werken in de zorg

Goed gebruik van moderne technologie ondersteunt zorgmedewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Het inzetten van een digitale planner en het digitaal bijhouden van cliëntbezoeken verlagen de administratieve lasten. Het gebruiken van beeldbellen via Skype of Microsoft Teams bespaart de zorgmedewerkers reistijd naar overleggen.

Maar moderne technologie heeft alleen toegevoegde waarde als de zorgmedewerkers de mogelijkheden benutten. Dat zij weten hoe de tooling werkt. En minstens zo belangrijk, dat zij ook zien dat de technologie hen ondersteunt en tijd bespaart. Om te zorgen dat jouw medewerkers optimaal gebruikmaken van moderne technologie, heeft ilionx de adoptie-aanpak digitaal werken ontwikkeld. Onze adoptie-aanpak zorgt ervoor dat jouw medewerkers begrijpen hoe technologie hun dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger maakt. Dit doen wij door de zorgmedewerker centraal te zetten en niet de techniek. Wij betrekken de zorgmedewerkers actief bij het inzetten van technologie, zodat het op de manier wordt ingezet dat zij er het meeste voordeel uithalen.

 

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak