Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Rapid Application
Development

Wie wil overleven in de huidige economie, moet innoveren. Zie het als topsport.

Neem contact op

Klaar voor de start? Zo innoveer je succesvol met Rapid Application Development.

Wie wil overleven in de huidige economie, moet innoveren. Zie het als topsport. Het snelste en het beste team wint de wedstrijd. Hiervoor moet je IT, samenspel en tactiek continu verbeteren, zodat je altijd een stap voorblijft op de tegenstander. Rapid Application Development (RAD) zorgt dat jouw team in topconditie is en blijft. Met deze ontwikkelaanpak kun je softwareapplicaties sneller en van betere kwaliteit ontwikkelen, zodat je op elk moment de wedstrijd aankunt. Low- en no-code platforms spelen in deze techniek een belangrijke rol. Als bekroond Microsoft partner en Betty Blocks Excellent Certified partner weten we als geen ander welke methode en technologie je nodig hebt om tot de top te behoren in jouw branche.

Wendbaar, efficiënt en snel op weg naar een waardevolle applicatie

Een businesscase is met RAD binnen no-time getoetst. Je weet, sneller dan met andere ontwikkelmethoden, of een applicatie je organisatie vooruithelpt. Dit faciliterende aspect van RAD en de gebruiksvriendelijke interfaces maken dan ook dat je al snel niet meer anders wil. Daarnaast weet je altijd waar je data staat én blijft en maak je gebruik van de stabiele basis van een standaardplatform. RAD geeft ook je wendbaarheid een boost. Je speelt kort op de bal, waardoor je effectief kunt schakelen en bijsturen. Omdat het technische aspect meer naar de achtergrond verschuift, ontstaat ruimte om jouw doelstellingen op de voorgrond te houden.

Met RAD creëer je een ander ontwikkelritme in je organisatie. Je kunt sneller acteren op een veranderende markt, ideeën uitproberen met Proof of Concepts en sneller resultaat bereiken. Hierdoor optimaliseer je niet alleen je business, je verandert hem ook.

Toegevoegde waarde

De toepassingsmogelijkheden voor RAD zijn eindeloos. Denk maar eens aan het efficiënt onboarden van klanten, het beheer van een website of het aanvragen van sportactiviteiten voor minderbedeelde kinderen. Dit brengt wél een gevaar met zich mee. Als je zoveel kunt, waarom dan niet gelijk alles? Als je van tevoren niet goed rekening houdt met het gebruik, bestaat het risico dat je op een verkeerd spoor terecht komt, waardoor je het einde van de rit niet haalt. Om dit te voorkomen, helpen we je met ons value assessment bij het formuleren van verwachtingen en het vooraf onderzoeken het gebruik en de toegevoegde waarde van een applicatie. Tijdens onze ontwikkelaanpak grijpen we hier steeds weer op terug, zodat jij zeker weet dat wij samenwerken aan een applicatie die zijn doel dient. De toevoegde waarde is namelijk cruciaal voor een succesvolle adoptie én het behalen van het beoogde rendement.

Specialistische kennis

Achter iedere topsporter staat een uitgebreid team van verschillende specialisten klaar. Bij ilionx is dat niet anders. Low- en no-code vereisen een bepaalde werkwijze en een mix aan disciplines. Waar onze security-experts de veiligheid bewaken, letten onze developers op de functionaliteit. De change- en adoptieconsultants hebben oog voor het gebruik en de acceptatie van de applicatie. Zo beschikt ilionx als low-code partner over specialistische kennis op alle betrokken werkgebieden. Hierdoor kunnen we snel samen aan de slag!

Low-code, high impact: de applicaties van de gemeente Zaanstad

Ga naar nieuws
Link gekopieërd