Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Practice Management
365

Als professional services organisatie (PSO) beheer je graag het volledige proces van het eerste klantcontact tot en met de facturering met één systeem.

Neem contact op

Vereenvoudig het proces van klantcontact tot facturering met Practice Management 365 (voorheen PSA Suite).

Als professional services organisatie (PSO) beheer je graag het volledige proces van het eerste klantcontact tot en met de facturering met één systeem. Dit zodat alles op één plek is vastgelegd. Met Practice Management 365 (voorheen PSA Suite) biedt ilionx jou de geïntegreerde oplossing die dit volledige proces ondersteunt. Practice Management 365 is een bewezen Microsoft Dynamics 365 brancheoplossing in de professionele services markt.

Met de Dynamics 365 CRM functionaliteit leg je al het klantcontact vast en volg je het verkoopproces. Op het moment dat de opdracht is binnengehaald, zet je de kans direct om in een project. Hierdoor blijven de gemaakte afspraken met de klant duidelijk en inzichtelijk.

De voordelen van Practice Management 365

Je team wordt ondersteund met sjablonen om projectplannen en budgetten op te zetten. Dit gebeurt in de offertefase en bij de start van het project. Doordat medewerkers dit niet meer handmatig hoeven te doen, wordt er tijd bespaard.

Om medewerkers zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten op projecten, bevat PM 365 ook een geïntegreerde resource planning. Hiermee krijg je inzicht in de beschikbaarheid binnen bijvoorbeeld een divisie, maar ontvang je ook een overkoepelend overzicht van een vakgebied. Het wordt hierdoor mogelijk om met één overzicht je medewerkers efficiënter in te zetten. Denk hierbij aan het slimmer samenstellen van een team qua competenties en het verhogen van het aantal factureerbare uren.

De uren die medewerkers op projecten schrijven, worden rechtstreeks aan de juiste projecten toegewezen. Ook projectgerelateerde uitgaven, zoals de aanschaf van apparatuur, kunnen direct aan het project worden gekoppeld. Hierdoor houd je grip en inzicht op projecten en verbeter je de financiële resultaten van jouw organisatie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van PM365?

Laat je gegevens achter en dan neemt een van onze experts contact met je op.

Neem contact op
Link gekopieërd