Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Operational Excellence

Kost het je organisatie te veel tijd en energie om in te spelen op veranderingen?

Neem contact op

Van complexiteit naar toegevoegde waarde.

Kost het je organisatie te veel tijd en energie om in te spelen op veranderingen? Is je organisatie zodanig gegroeid dat je door de toegenomen schaal en complexiteit geen goed zicht meer hebt op de kosten van processen en activiteiten? En dat terwijl je juist nu snel en wendbaar moet zijn om je concurrentiepositie te verbeteren of vast te houden?

Bedrijven die de concurrentiestrijd van nu winnen, zijn continu op alle vlakken in staat om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Dat wordt ook wel Operational Excellence genoemd; in plaats van keuzes te maken tussen kwaliteit, efficiency en service, wordt voortdurend gebalanceerd tussen deze strategieën.

Zo kunnen wij jou helpen

Operational Excellence helpt bedrijven onderscheidend te zijn op de markt. En anders dan veel organisaties denken, omvat het meer dan alleen kostenreductie. Door complexe zaken simpel(er) te maken, helpen we organisaties om tastbare financiële en operationele resultaten te boeken: betere, efficiëntere en goedkopere processen. Dit doen we gezamenlijk, zodat jij in de toekomst ook zelf je processen kunt blijven optimaliseren. En we vergeten niet om het gedrag van jouw mensen te helpen veranderen, want dat is cruciaal voor blijvend resultaat.

Operational Excellence Maturity Scan, snel inzicht in huidige performance

Succesvolle organisaties weten precies waar en hoe ze waarde toevoegen voor klanten en zijn in staat om zich hiernaar efficiënt te organiseren. Met behulp van een pragmatische maturity scan bieden wij in kort tijdbestek inzicht in de huidige volwassenheid van jouw organisatie ten aanzien van Operational Excellence:

  • Relatieve volwassenheid t.a.v. klantwaarde, processen, systemen en organisatie inrichting;
  • Quick wins (maatregelen), die op korte termijn te realiseren zijn en direct impact maken;
  • Maatregelen die op langere termijn genomen kunnen worden om de efficiency en effectiviteit van uw organisatie in samenhang te vergroten;
  • De resultaten van de analyse worden vertaald naar een integrale roadmap voor realisatie.

Onze oplossingen

Lean Six Sigma

Ben je ervan overtuigd dat de uitvoering van jouw bedrijfsprocessen elke dag beter kan? Wij gebruiken hiervoor Lean Six Sigma. Deze methode is gericht op het continu verbeteren en tegelijk meetbaar maken en aantoonbaar veranderen van processen.

Ga naar oplossing

Process Mining

Wat de reden ook is om je bedrijfsprocessen te willen verbeteren, het begint met het onder de loep nemen van de huidige situatie zodat er inzicht ontstaat. Process Mining is daarbij een ideaal hulpmiddel.

Ga naar oplossing

Maturity Quick Scan

Onze Maturity Quick Scan biedt in een kort tijdbestek inzicht in de volwassenheid van je organisatie op het gebied van klantwaarde op de onderdelen strategie, wendbaarheid, mens & organisatie & cultuur, klant en interne focus, proces, IT en innovatie.

Ga naar oplossing
Link gekopieërd