Management Consultancy

Operational Excellence

Management Consultancy

Van complexiteit naar toegevoegde waarde

Kost het uw organisatie te veel tijd en energie om in te spelen op veranderingen? Is uw organisatie zodanig gegroeid dat u door de toegenomen schaal en complexiteit geen goed zicht meer hebt op de kosten van uw processen en activiteiten? En dat terwijl u juist nu snel en wendbaar moet zijn om uw concurrentiepositie te verbeteren of vast te houden?

Bedrijven die de concurrentiestrijd van nu winnen, zijn continu op alle vlakken in staat om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Dat wordt ook wel Operational Excellence genoemd; in plaats van keuzes te maken tussen kwaliteit, efficiency en service, wordt voortdurend gebalanceerd tussen deze strategieën.

Zo kunnen wij u helpen

Operational excellence helpt bedrijven onderscheidend te zijn op de markt. En anders dan veel organisaties denken, omvat het meer dan alleen kostenreductie. Door complexe zaken simpel(er) te maken, helpen we organisaties om tastbare financiële en operationele resultaten te boeken: betere, efficiëntere en goedkopere processen. Dit doen we gezamenlijk, zodat u in de toekomst ook zelf uw processen kunt blijven optimaliseren. En we vergeten niet om het gedrag van uw mensen te helpen veranderen, want dat is cruciaal voor blijvend resultaat.

Operational Excellence Maturity Scan, snel inzicht in uw huidige performance

Succesvolle organisaties weten precies waar en hoe ze waarde toevoegen voor klanten en zijn in staat om zich hiernaar efficiënt te organiseren. Met behulp van een pragmatische maturity scan bieden wij in kort tijdbestek inzicht in de huidige volwassenheid van uw organisatie ten aanzien van Operational Excellence:

  • Relatieve volwassenheid t.a.v. klantwaarde, processen, systemen en organisatie inrichting
  • Quick wins (maatregelen), die op korte termijn te realiseren zijn en direct impact maken
  • Maatregelen die op langere termijn genomen kunnen worden om de efficiency en effectiviteit van uw organisatie in samenhang te vergroten.
  • De resultaten van de analyse worden vertaald naar een integrale roadmap voor realisatie

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak