Wij staan klaar met de juiste specialisten

Wij ondersteunen ziekenhuizen en  zorginstellingen met onze HiX dienstverlening.

Neem contact op

ilionx staat altijd voor u klaar met de juiste specialisten

HiX werkt optimaal als de zorgprocessen en de inrichting goed op elkaar zijn afgestemd. Na livegang ervaar je de resultaten van de -soms- maandenlange inrichting. Nemen de vragen en issues vanuit uw zorginstelling kort na livegang toe? Dan zijn we er voor je.

Om een goede beheerorganisatie neer te zetten en standaard content te vertalen naar de praktijk. Om jouw inrichting en processen te evalueren volgens je nieuw verworven inzichten. Een speerpunt binnen de HiX dienstverlening door ilionx. Wij zoeken samen met je de grenzen binnen de standaard content op en ondersteunen je bij het maken van de mogelijke verbeterslagen. Dat geldt niet alleen binnen projecten of implementaties van HiX / EPD: ook wanneer je al jarenlang HiX gebruikt ontzorgen we je hiermee. Wij ondersteunen ziekenhuizen en  zorginstellingen met onze HiX dienstverlening.

Of je nu kiest voor de slimme procesanalyse Healthcare Process Intelligence, voor ondersteuning bij functioneel beheer, domein- of werkgroepbegeleiding, of het bijscholen van uw medewerkers via opleidingen en begeleiding bij testprocessen: ilionx staat altijd voor je klaar met de juiste specialisten.

Link gekopieërd