Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Healthcare portal

De behoefte van de eindgebruiker is een geïntegreerde gedigitaliseerd omgeving afgestemd op rol, proces en activiteit.

Neem contact op

Dé digitale werkomgeving voor de zorg

Vaak is er een wildgroei van verschillende toepassingen en informatiebronnen binnen een organisatie. Te denken valt aan allerlei toepassingen zoals een ECD, een plannigs- en roosterpakket en ander formele applicaties. Maar ook allerlei informele toepassingen zijn beschikbaar zoals intranetten, mail, kantoorautomatisering. Al deze oplossingen zijn veelal gebaseerd op lokale of Cloud technologie. De behoefte van de eindgebruiker is een geïntegreerde gedigitaliseerd omgeving afgestemd op rol, proces en activiteit.

En juist daar ligt de uitdaging om dit op een veilige manier aan deze eindgebruiker aan te bieden.

One integreert alle informatie en applicaties die de gebruiker nodig heeft om zijn werk te doen overzichtelijk in één portaal.

Kenmerken

One brengt alle toepassingen in oogopslag samen. Zo ondersteund One de zorgverlener gestructureerde en efficiënter te werken, zodat er meer tijd en focus is voor uw cliënten. Door One in te zetten als digitale startpunt krijgt de zorgverlener:

  • Rust, door overzicht van agenda’s, afspraken, mail, nieuws en taken
  • Overzicht, door altijd dezelfde vriendelijke omgeving en een gebruikersvriendelijke workflow
  • Tijd voor de cliënt/patiënt, door administratieve handelingen efficiënt en intuïtief in te richten.
  • Plezier, omdat One zorgt dat informatie sneller gevonden wordt waardoor een betere samenwerking met collega’s ontstaan met als doel de beste zorg aan te bieden.

One richt zich als platform primair op informatisering en kennismanagement. De inzet van One zorgt voor het maximaal benutten van alle Office 365 mogelijkheden. Door de opbouw afgestemd op uw zorgverlener wordt veel tijd bespaard. Niet alleen worden de krachten van Office 365, Azure en uw huidige ICT-omgeving gecombineerd in een intranet, One is het centrale startpunt binnen uw organisatie.

Door de integratie van One binnen uw zorg instelling ontstaat er een centrale informatievoorziening die organisatorisch enerzijds uw zorgverleners ondersteund en anderzijds kosten reduceert. Het delen en ontsluiten van informatie kan eenvoudig inzichtelijk worden gemaakt door dashboards, planningen en projectmanagement. Processen worden geautomatiseerd en de forecast wordt aangevuld door One in te zetten als snel invoerplatform (single point of entry).

Link gekopieërd