Technologieën software development

Microsoft .NET development

Technologieën software development

ilionx ontwikkelt met Microsoft .NET technologie applicaties

ilionx is een specialist in het ontwikkelen van applicaties met behulp van Microsoft .Net technologie. Wij ontwikkelen deze applicaties bij voorkeur op het Microsoft Azure-platform. Voor het overzetten van bestaande .Net applicaties op het Microsoft Azure-platform kan je bij ons terecht. Met het Microsoft Azure-platform voldoet jouw omgeving aan de eisen die tegenwoordig aan applicaties worden gesteld. Het platform zorgt ervoor dat jouw applicatie overal beschikbaar is. Het eenvoudig op- en afschalen van de omgeving zorgt ervoor dat het platform zeer geschikt is voor innovatie.

Uiteraard ondersteunen wij je ook graag bij het ontwikkelen en beheren van .Net applicaties op andere platformen.

Wij leveren Microsoft dienstverlening door zowel het inzetten van professionals en ontwikkelteams als het uitvoeren van projecten als resultaatverplichting. Dit doen wij bij voorkeur volgens een Agile-methodiek als Scrum.

Microsoft heeft ilionx de benodigde Microsoft Gold competenties toegekend op het gebied van software development, waaronder Application Development, Application Integration en Cloud Platform. Dit toont aan dat wij jouw organisatie als volwaardige partner van dienst kunnen zijn op het gebied van Microsoft software development.

Wilt u samenwerken?
Wij bellen u graag terug.

*Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden