Security Monitoring

P-X

Security Monitoring

Digitale dreigingen

De beveiliging van digitale objecten is minder concreet dan die van fysieke objecten. Een digitaal eigendom kun je tenslotte niet afschermen met een dikke muur en zware sloten. Hoe weet je dan of je digitale infrastructuur goed beveiligd is? En welke preventiemaatregelen je kunt nemen? Daarnaast hebben veel organisaties te maken met verouderde systemen waarvoor geen beveiligingsupdates meer worden uitgebracht en die tegelijkertijd worden belast met nieuwe en zware applicaties.

P-X als oplossing

P-X is een netwerk intrusie detectiesysteem dat bekende en onbekende aanvallen detecteert. P-X is een makkelijker inzetbaar, duurzaam en veilig middel om moderne digitale dreigingen te voorkomen.

De opzet van het systeem zorgt ervoor dat P-X heel gericht ingezet kan worden, van een geheel kantorennetwerk tot een specifiek endpoint. De P-X detectie engine waarschuwt gebruikers bij de eerste dreiging, zodat er direct kan worden ingegrepen. Daarnaast opereert P-X volledig onafhankelijk van de digitale infrastructuur van de gebruiker. Dit heeft als voordeel dat P-X breed inzetbaar is en in staat is om dreigingen te herkennen in het bestaande netwerk.

Naast het vroeg detecteren van dreigingen kun je P-X  zien als een extra controlemechanisme voor de bestaande preventie- en detectiemaatregelen in je organisatie. Hierdoor krijg je met P-X een dubbel detectiesysteem die je huidige beveiligingssystemen aanvult.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak