Operational Excellence

Process Mining

Operational Excellence

Dé start van uw procesoptimalisatie

Wilt u uw klanttevredenheid verhogen? Uw kosten verlagen? Of een betere sfeer op de werkvloer creëren? Wat uw reden ook is om uw bedrijfsprocessen te willen verbeteren, het begint met het onder de loep nemen van de huidige situatie zodat er inzicht ontstaat. Process Mining is daarbij een ideaal hulpmiddel.

Indien u eerder betrokken bent geweest bij procesverbeteringen, weet u dat bij de analyse van de huidige situatie veelal interviews en workshops worden ingezet. Deze methodieken kosten de nodige tijd en leveren uiteindelijk een subjectief beeld op van de uitvoering van het bedrijfsproces.

Met ilionx hebben we verschillende procesoptimalisaties mogen begeleiden met de inzet van Process Mining. Een methodiek waarbij er met relatief weinig inspanning van uw medewerkers een objectief beeld wordt verkregen van de daadwerkelijke uitvoering van uw bedrijfsproces.

  • Visueel inzicht in uw bedrijfsprocessen op basis van feitelijke data
  • Een krachtig instrument om uw processen continu te blijven monitoren en verbeteren

Met Process Mining wordt de data uit uw registratiesystemen gebruikt om te achterhalen hoe het proces daadwerkelijk verloopt. Bottlenecks en inefficiënte of onlogische stappen worden met behulp van deze geavanceerde analysemogelijkheid eenvoudig voor u gevisualiseerd en cijfermatig onderbouwd. Deze uitkomsten vormen een ideaal startpunt voor uw procesoptimalisatie. Zo is Process Mining bijvoorbeeld een uitstekend startpunt voor een Lean Six Sigma verbetertraject.

Download whitepaper

Download webinar Process Mining

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak