Operational Excellence

Lean Six Sigma

Operational Excellence

Continu verbeteren van uw bedrijfsprocessen

Ben je ervan overtuigd dat de uitvoering van uw bedrijfsprocessen elke dag beter kan? En heeft u daarbij een duidelijke doelstelling zoals het leveren van meer toegevoegde waarde voor de klant, maar weet u niet goed hoe u de organisatie hierin mee krijgt?

Wij gebruiken hiervoor Lean Six Sigma als methodiek. Deze methode is gericht op het continue verbeteren en tegelijk meetbaar maken en aantoonbaar veranderen van processen. ilionx kijkt verder dan alleen uw te verbeteren processen, wij kijken naar alles wat hiermee samenhangt, zodat verbeteren een integraal onderdeel wordt van de dagelijkse bedrijfsvoering. Onze consultants hebben hiermee mooie resultaten behaald, aan zowel de harde als de zacht kant.

  • Lean coaching en advies
  • Lean project portfolio management
  • (inhouse) Lean Six Sigma Yellow Belt opleiding en certificering
  • (inhouse) Lean Six Sigma Green Belt opleiding en certificering

Hierbij hanteren wij het Full Company Workout principe, waarbij additioneel aan Lean Six Sigma, die methoden en technieken, zoals RPA, AI en Digital Process Execution worden toegepast die het best bij uw organisatie aansluiten met blijvend resultaat.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak