One

Eén gepersonaliseerde digitale werkplek

De nieuwe digitale werkomgeving voor Office 365

One integreert alle informatie en applicaties die de gebruiker nodig heeft om zijn werk te doen overzichtelijk in één portaal. Zowel uit Office 365 als uit andere applicaties zoals bijvoorbeeld AFAS en Dynamics 365.

Wat biedt One

Vanuit One heeft de medewerker vanuit één gebruiksvriendelijk portaal toegang tot diverse functies op het gebied van communicatie, samenwerken, kennisdeling en sociale interactie. Deze functionaliteit wordt vanuit één scherm aangeboden, waardoor het schakelen tussen applicaties tot een minimum beperkt blijft.

Alles in één portaal

 • Check

  Overal

  One biedt medewerkers overal en vanaf elk apparaat inzicht in en toegang tot de door hen veel- gebruikte toepassingen, zoals e-mails en agenda alsmede recent gebruikte en relevante documenten.

 • Check

  Volledige integratie

  Met One is het mogelijk om andere applicaties die in de cloud draaien, zoals een CRM- of financieel systeem, te integreren in het platform en belangrijke informatie uit dat systeem direct zichtbaar te maken.

 • Check

  Snel aan de slag

  Met behulp van ons adoptieprogramma zorgen wij ervoor dat uw medewerkers snel wennen aan hun nieuwe digitale werkomgeving en op een nieuwe, efficiëntere manier gaan werken.

Alle functies worden vanuit één scherm aangeboden.

In 4 stappen naar één digitale werkomgeving

 • 1. inventarisatie

  Door een korte inventarisatie bepalen wij de inrichting en de configuratie van de functionaliteit.

 • 2. inrichten

  Onze consultants verzorgen de technische en functionele inrichting van One.

 • 3. afstemmen

  Wij lopen samen met u door One en bepalen of het klaar is voor gebruik.

 • 4. adoptie

  Wij verzorgen een training voor de gebruikers van One en zetten middelen in om het gebruik te stimuleren.

Nieuws en mededelingen

Iedere afdeling, project of groep kan in SharePoint Online nieuwsberichten publiceren, middels de nieuwe SharePoint nieuwspagina’s. Deze nieuwsberichten kunnen naast tekst en plaatjes ook video en documenten bevatten.

Na het publiceren van het nieuwsbericht zal het getoond worden in de nieuwswidgets op One. Waar het bericht gelezen kan worden en ook de mogelijkheid is om te reageren op de het bericht.

Download whitepaper

Download hier het complete One Whitepaper

Weten wat One voor uw organisatie kan betekenen?

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak