Bescherm je organisatie met Barracuda

Bescherm je organisatie met Barracuda

Bescherm je organisatie met Barracuda

Phishing. Het komt vaker voor dan je denkt.

Phishing mails komen er steeds overtuigender uit te zien en zetten mensen dagelijks op het verkeerde been. Van fraude tot datalekken tot de overname van accounts, het overkomt de besten onder ons. Reden genoeg om cybersecurity blijvend in de spotlight te zetten.

Omdat we het belangrijk vinden om de bedrijfssystemen van onze klanten goed te beschermen, hebben we een speciale actie. Samen met onze partner Barracuda kunnen security investeringen die nog niet zijn afgeschreven, worden teruggekocht door ilionx en ingeruild worden voor een equivalente beveiligingsoplossing. Op deze manier kun je gebruikmaken van de beste security oplossingen met minimale financiële impact. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Veilige back-ups en archivering
  • Firewalls
  • E-mailbeveiliging

Deze unieke actie omvat alleen het inkopen en vervangen van een soortgelijk product. Denk aan het inruilen van een oude firewall voor de Barracuda CloudGen Firewall of het inruilen van je huidige oplossing voor e-mailbeveiliging met Barracuda Essentials.

Truston, specialist in IT services en back-end management, maakt inmiddels gebruik van Barracuda Essentials. Deze oplossing zorgt voor een cloud-to-cloud back-up, e-mailbeveiliging en gemakkelijke berichtarchivering via de cloud. Martin Rutten, Product Owner IT Operations: “Zowel de kwaliteit als de betrouwbaarheid van ons vorige product liet wat te wensen over. Onze users zijn zich veel bewuster geworden van de schaal van het security risico dat we lopen, omdat we nu zien hoeveel spam en malware Essentials weg filtert.”

Ook Unit 4, ERP- en enterprise software provider, maakt gebruik van Barracuda. Kamil Bielawa, Compliance Manager Global Cloud team, vertelt: “We beheren veel gevoelige data voor onze klanten. Security heeft daarom onze hoogste prioriteit. Omdat we met name enterprise klanten bedienen en wereldwijd opereren, hebben we veel verschillende losse onderdelen. We zochten naar een security oplossing die past bij ons shared-responsibility model voor security in de cloud.” De Barracuda CloudGen Firewall sluit goed aan bij de vraag van Unit 4. Kamil: “De firewalls zijn zeer gebruiksvriendelijk en kunnen snel en eenvoudig worden ingezet. Ook fijn: met de CloudGen Firewall zijn al verschillende serviceverstoringen voorkomen.”

Is deze actie  nog een brug te ver of niet van toepassing op jouw situatie? We bieden ook de mogelijkheid om je e-mailomgeving te scannen met onze gratis E-mail Threat Scan, waarmee je inzicht krijgt in potentiële, sluimerende bedreigingen die al via e-mail binnengekomen zijn. Deze bevinden zich al in je inbox en kunnen een potentieel gevaar vormen voor je bedrijf. De scan kan op elk moment gestart worden, draait op de achtergrond en heeft geen impact op de IT-omgeving. De resultaten van de scan kunnen, indien gewenst, met één van onze specialisten besproken worden. Zo maakt ilionx jouw organisatie weerbaarder én veiliger.

Voorwaarden

Deze unieke actie geldt alleen voor investeringen in security. ilionx wisselt alleen equivalente oplossingen, dat wil zeggen een back-up voor een back-up, een firewall voor een firewall en een e-mailbeveiligingsoplossing voor een e-mailbeveiligingsoplossing.

Looptijd van de actie

De actie is geldig t/m vrijdag 31 mei 2019.

Meer weten over de mogelijkheden om jouw security investeringen voor een soortgelijke, nieuwe variant te vervangen?

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak