Digital Experience

Seo Scan

Digital Experience

SEO scan

Je hebt veel tijd en aandacht gestoken in een mooie website. Een mooi design, gebruiks-vriendelijk opgezet en interactief. Gefeliciteerd! Nu alleen de bezoekers nog.

We weten allemaal dat het belangrijk is dat een site goed vindbaar is. Maar hoe je nou precies kunt bepalen welke technische trucs en tekstuele wijzigingen je dan toe moet passen, dat is voor veel mensen een raadsel. Met onze SEO-scan helpen we je daarmee op weg. We beoordelen met onze scan je website op techniek, populariteit en de mate waarin SEO reeds is toegepast. Op basis van onze scan helpen we je snel op de goede weg met een vijftal ‘quick-wins’. En het leuke: onze SEO-scan is geheel gratis!

Ben jij vindbaar op de juiste zoektermen?

Je hebt veel tijd en aandacht gestoken in een mooie website. Een mooi design, gebruiksvriendelijk opgezet en interactief. Gefeliciteerd! Nu alleen de bezoekers nog.

Het optimaliseren van de website vraagt specifieke kennis. Welke kenmerken zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt? En welke kenmerken helpen minder goed of soms zelfs negatief? Wordt je site goed gevonden in Google? In Bing? Yahoo? Google is de grootste zoekmachine, daar is geen twijfel over. Echter, doe je zaken in de Verenigde staten, dan is Yahoo ook niet te vergeten. En vergeet ook niet alle gebruikers die de standaard zoekmachine van Microsoft (Bing) gebruiken. Als jouw concurrenten dat wél vergeten, lig je al voor op de concurrentie.

Het optimaliseren van de site gaat verder dan dat. De vraag is niet: word ik goed gevonden? Maar de vraag is: word ik gevonden op kenmerken waarop ik gevonden wil worden? Ofwel, vinden de bezoekers wat ze zoeken als ze vanuit een zoekmachine naar mijn site worden verwezen? En als de klant via een tablet of smartphone naar mijn site surft, vindt hij/zij dan nog steeds wij hij/zij zoekt?

Verbeter jouw website met ons vrijblijvende advies op maat!

Je website is hét portaal tussen jou en je klanten. Daar ligt het succes in vinden en gevonden worden. Met onze gratis SEO scan vertellen wij je hoe je beter gevonden kan worden. Naast een uitgebreid rapport die we uit de SEO-scan halen, sturen we je direct vijf quickwins waarmee je je website kunt verbeteren. Dat levert je meer verkeer naar je site op, een hogere ranking in de zoekmachines en meer conversie.

Onze gratis SEO service:

  • Analyseert 220 functionaliteiten
  • Beoordeelt op 35 onderwerpen
  • Analyseert de kwaliteit van jouw site
  • Beoordeelt de vindbaarheid van jouw site
  • Bepaalt de populariteit van je site

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak
Ilionx logo