Digitaal samenwerken

PSA Suite

Digitaal samenwerken

Vereenvoudig het proces van klantcontact tot facturering met de PSA Suite

Als professional services organisatie (PSO) beheer je graag het volledige proces van eerste klantcontact tot en met facturering met één systeem, zodat alles op één plek is vastgelegd. Met de PSA Suite biedt ilionx jou de geïntegreerde oplossing die dit volledige proces ondersteunt. De PSA Suite is een bewezen Microsoft Dynamics 365 brancheoplossing in de professionele services markt.

Met de Dynamics 365 CRM functionaliteit leg je alle klantcontacten vast en volg je het verkoopproces. Op het moment dat de opdracht is binnengehaald, zet je de kans direct om in een project. Hierdoor blijft tijdens het project bekend wat de afspraken zijn die gemaakt zijn met de klant.

De PSA Suite ondersteunt het team in de offertefase en bij de start van het project met sjablonen om projectplannen en budgetten op te zetten. Doordat medewerkers dit niet meer handmatig te doen, besparen zij tijd.

Om medewerkers zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten op projecten bevat de PSA Suite een geïntegreerde resourceplanning. Hiermee krijg je inzicht op de beschikbaarheid binnen bijvoorbeeld een divisie, maar ook een overkoepelend overzicht van een vakgebied. De PSA Suite maakt het je mogelijk om met één overzicht je medewerkers efficiënter in te zetten. Denk aan het slimmer samenstellen van een team qua competenties en het verhogen van het aantal factureerbare uren.

De uren die medewerkers op projecten schrijven, worden rechtstreeks aan de juiste projecten toegewezen. Ook projectgerelateerde uitgaven, zoals de aanschaf van apparatuur, kan met de PSA Suite direct aan het project worden toegewezen. Hierdoor houd je grip op projecten en verbeter je de financiële resultaten van jouw organisatie.

Download whitepaper

Download brochure Microsoft Dynamics365 PSA Suite