Digitaal samenwerken

One for Teams

Digitaal samenwerken

Werk je in teamverband? Zoek je naar middelen om efficiënt en effectief te communiceren en ben je al bekend met Office 365? Maak je al gebruik van Teams of overweeg je gebruik te gaan maken van Microsoft Teams?

Microsoft Teams is het communicatie platform, de spin in het web, die andere Office 365 onderdelen zoals Onedrive, Outlook, SharePoint en Skype for business verbindt in één handige tool.

ilionx begeleidt organisaties in de implementatie en adoptie om digitaler te werken met Office 365. Onderdeel daarvan is het toevoegen van structuur, templates en processen die er voor zorgen dat de mogelijkheden optimaal worden gebruikt. Één van de vragen waar onze klanten mee worstelen is, hoe houd ik deze omgevingen overzichtelijk?

ilionx heeft hiervoor modules ontwikkeld die ervoor zorgen dat de Office 365 omgeving overzichtelijker, beheersbaarder en toegankelijker wordt. Deze oplossing met de naam “One” wordt door ilionx in huis ontwikkeld en wordt inmiddels door veel klanten met succes gebruikt. One for Teams brengt overzicht aan in alle Teams binnen de organisatie.

Webinar Microsoft Teams

Recent is er een webinar gegeven over One for Teams. Benieuwd geworden? Kijk hieronder het webinar terug.

Download whitepaper

Download Webinar Microsoft Teams

Ilionx logo