Cloud

WAF-as-a-service

Cloud

Webapplicaties beschermd tegen bedreigingen in abonnementsvorm.

Webapplicaties zijn erg vatbaar voor bedreigingen van buitenaf – of het nu gaat om DDoS-aanvallen, zero-days of ransomware. Dit zorgt ervoor dat jouw applicatie tijdelijk niet beschikbaar is of dat bijvoorbeeld gevoelige data bij kwaadwillende terecht komt. Om jouw organisatie te beschermen tegen geavanceerde aanvallen op uw webapplicaties biedt ilionx de dienst Web Application Firewall-as-a-service (WAF-as-a-service) aan.

WAF-as-a-Service voordelen

Met WAF-as-a-service zijn jouw webapplicaties beschermd door een verbinding met het Global Threat Intelligence Netwerk van Barracuda. Dit netwerk zorgt ervoor dat nieuwe aanvallen meteen worden herkend. Alle aangesloten organisaties worden binnen enkele seconden beschermd tegen een nieuwe bedreiging. Je hoeft dus niet meer dagen of zelfs weken te wachten totdat een lek is gedicht. Hierdoor zijn jouw webapplicaties beveiligd tegen geavanceerde aanvallen.

ilionx verzorgt de configuratie van de WAF-as-a-service voor jouw webapplicaties. WAF-as-a-service leveren wij in de vorm van een abonnement, waarbij je een bedrag per maand betaalt.

Wil je eerst weten hoe groot het risico is dat je loopt? Laat dan eerst een test uitvoeren door onze security specialisten. Zij leveren op basis van de uitgevoerde testen een rapport op met potentiële bedreigingen.

 

Download whitepaper

Download WAF as a service