Cloud

Cloud Hosting

Cloud

Een snelle en flexibele oplossing waar jouw organisatie direct mee aan de slag kan.

Ben je op zoek naar een IT-omgeving die snel en gemakkelijk gecreëerd kan worden? En heb je geen zin in hoge investeringen die zichzelf niet terugbetalen? Cloud Hosting van ilionx is een snelle en flexibele oplossing waar jouw organisatie direct mee aan de slag kan.

ilionx Cloud Hosting diensten zijn modulair opgebouwd en voorzien in additionele diensten die niet direct vanuit bijvoorbeeld het Microsoft Azure platform geleverd worden. Denk hierbij aan het implementeren van (security) patches en bug fixes op het besturingssysteem van een IaaS Virtual Machine. Ook het proactief monitoren van besturingssysteem en applicaties kan ilionx voor jouw organisatie uitvoeren. Onze additionele diensten zorgen ervoor dat de omgeving veilig en up-to-date blijft.

Wil je helemaal ontzorgd worden? ilionx maakt van de Cloud diensten en Microsoft Azure Services een volledige Managed Hosting dienst. Natuurlijk inclusief heldere Service Levels en beschikbaarheidsgaranties.

ilionx is een onafhankelijke leverancier. Dit betekent dat wij diensten leveren van verschillende Cloud providers, zodat jouw organisatie de best passende dienst afneemt. Wij leveren diensten op het gebied van Microsoft Azure, IBM SoftLayer en AWS.

Heb je een vraag over Cloud Hosting? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op