Business Analytics

Business Intelligence

Business Analytics

Business Intelligence

Eenduidige managementinformatie is van groot belang om gefundeerde beslissingen te nemen, in te spelen op veranderende omstandigheden en prestaties te verbeteren. ilionx biedt diverse oplossingen en diensten op het gebied van Business Intelligence (BI). Deze zorgen ervoor dat jouw organisatie altijd beschikt over de juiste managementinformatie.

Wij helpen organisaties om de kloof te dichten die er vaak bestaat tussen (een overvloed aan) data en gedegen managementinformatie. Dit doen wij door het implementeren van managementdashboards en flexibele managementrapportage-oplossingen. Wij zorgen voor de informatie waarop jij kunt sturen.

Met onze BI-oplossingen krijg je een beter inzicht in wie je klant nu eigenlijk is en hoe je deze optimaal kunt bedienen. Ook wordt financiële verslaglegging een stuk eenvoudiger met BI; je kunt trends beter herkennen (en er dus ook beter op inspelen). Al deze gegevens zijn beschikbaar via rapportages en dashboards. Op jouw werkplek, maar ook op mobiele devices, zodat je altijd de benodigde informatie bij de hand hebt.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak

Relevante Onderwerpen

Ilionx logo