Business Analytics

Advanced Analytics

Business Analytics

We kunnen ons nauwelijks voorstellen hoeveel data er – verspreid over je organisatie – is opgeslagen.

De hoeveelheid data neemt alleen maar toe, zeker door het toenemende aantallen sensoren en het toenemende gebruik van Internet of Things (IoT). Al deze data omzetten in waardevolle informatie is ingewikkeld en tijdrovend. Hoe zorg je ervoor dat data bijdraagt aan jouw succes? ilionx is een specialist op het gebied van Advanced Analytics. Onze consultants verbeteren de prestaties van bedrijven door alle beschikbare informatie binnen én buiten de organisatie slim te analyseren. Door alle beschikbare data te analyseren, brengen we nieuwe informatie aan het licht.

Hoe verbeteren de bedrijfsprestaties met Advanced Analytics?

Met Advanced Analytics verbetert de customer en marketing intelligence, waardoor je klanten beter van dienst kunt zijn en een hogere omzet kunt halen – bijvoorbeeld doordat je meer gerichte persoonlijke aanbiedingen kunt doen.

De kosten van storingen en onderhoud kunnen omlaag worden gebracht door het inzetten van predictive modellen, zodat je alleen nog maar onderhoud hoeft uit te voeren wanneer het noodzakelijk is in plaats van wanneer het staat ingepland.

De mogelijkheden van Advanced Analytics zijn eindeloos en bieden veel toegevoegde waarde. Een aantal voorbeelden is al voor je uitgewerkt.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak