waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Zorggroep Sint Maarten zet met ilionx stap voorwaarts in datagedreven werken

Zorggroep Sint Maarten

Goed nieuws op informatiegebied. Zorggroep Sint Maarten (Zorggroep) heeft de samenwerking met ilionx bekrachtigd. ilionx gaat hen helpen met de overstap naar een nieuwe Business Intelligence-tool (ZorgControl 2.0), als opvolger van de huidige Zorgmonitor.

Slimmer omgaan met data

Hoe kan de enorme hoeveelheid data en informatie waarover ze binnen de Zorggroep beschikken hen helpen hun dagelijkse werk nog slimmer te organiseren en de kwaliteit ervan continu te verbeteren? Dat is in een notendop de uitdaging waar de Zorggroep de komende jaren voor staat op informatiegebied.

Zorggroep: “Op dit moment zit alle data veelal verstopt in de diverse softwarepakketten waar de Zorggroep over beschikt. Een BI-tool helpt om uit die grote hoeveelheid data bruikbare, gestructureerde informatie te halen, die ons helpt sneller en betere keuzes te maken om onze doelstellingen te behalen. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met en software van ilionx – naar eigen zeggen ‘experts in eenvoud’ hier ons hier goed bij gaan helpen.”

Link gekopieërd