waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Werner Mullink aangesteld als Business Development & Portfoliomanager bij ilionx

ilionx heeft Werner Mullink (42) per 1 januari 2022 aangesteld als Business Development & Portfoliomanager.

Werner gaat zich in deze functie richten op het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en op het managen van het bestaande portfolio. Daarmee is hij onderdeel van de ilionx Group.

Werner is geen onbekende bij ilionx. In 2016 stapte de Voorburger binnen bij de IT-dienstverlener waar hij de mogelijkheid kreeg om een management consultancy-unit op te richten. Als unit manager vestigde hij zijn naam binnen ilionx. Vanuit het niets bouwde hij een consultancy-unit met 30 fte’s.

Mullink optimaliseert en transformeert organisaties

In 2003 begon Werner zijn carrière bij Deloitte. Daar heeft hij zich als adviseur gespecialiseerd in het optimaliseren van backoffice organisaties, zodat deze efficiënt, wendbaar en klantgericht werken.  Na tien jaar maakte hij de overstap naar PwC. Daar hield hij zich vijf jaar voornamelijk bezig met de implementatie en optimalisatie van Shared Service Centers en Outsourcing. Zo heeft Werner in die periode verschillende (internationale) organisaties begeleid bij het integreren van de backoffice na een fusie of overname en heeft hij aan de basis gestaan van de ontwikkeling van verschillende Shared Service Centers.

In zijn werk ervaart Werner dat technologie steeds belangrijker is geworden voor organisaties. In de praktijk merkte hij echter ook dat er vaak onvoldoende aansluiting is tussen de behoefte vanuit de business en technologie. Bij ilionx kreeg hij de mogelijkheid om dat in projecten anders aan te pakken en daarom maakte hij in 2016 de overstap naar de IT-dienstverlener. Van ilionx kreeg Werner de vrijheid en het vertrouwen om zijn werkwijze uit te voeren en aan een team te bouwen dat de verbinding maakt tussen technologie én de organisatie.

Werner Mullink aangesteld als Business Development & Portfoliomanager

Werner Mullink is enthousiast over zijn nieuwe rol: “Ik ben blij met mijn nieuwe functie. ilionx biedt IT oplossingen waarmee we impact maken bij klanten. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de branding van ons portfolio en om deze verder uit te breiden. Ik ben blij met de kans die ilionx mij biedt om daar een beslissende rol in te spelen. Dat is een mooie stap in mijn carrière. Ik krijg veel vrijheid en vertrouwen van ilionx en dat vind ik een belangrijk onderdeel in mijn werk.”

“Met zijn kennis en ervaring én zijn persoonlijkheid is Werner een waardevolle toevoeging aan het team”, aldus Jan Veltman, CEO bij ilionx. “Werner heeft binnen ilionx een groot ‘netwerk’ opgebouwd en kent het bedrijf goed. In combinatie met het vertrouwen dat wij in Werner hebben, heeft dit al tot mooie resultaten geleid. Ik kijk dan ook uit naar wat hij nog meer in deze functie voor ilionx gaat betekenen.”

Link gekopieërd