waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Volledige compliancy? Onze AVG-keuring helpt je op weg

Uit onderzoek van Gartner blijkt dat 29% van het marketingbudget op gaat aan technologie.

E-mailmarketing platformen, web content management systemen en digital marketing analytics platformen staan bovenaan de wensenlijst. De keuze is reuze en de meeste marketeers maken gebruik van allerhande tools. Voor sales en HR is het niet veel anders. Via al deze platformen wordt data verzameld, verwerkt en uitgewisseld met andere tools. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie na het aanschaffen van deze nieuwe technologie of het aanpassen van processen nog steeds AVG-compliant is? En is jouw bedrijf nú eigenlijk wel AVG-compliant?

Analyse, plan en implementatie

Sinds de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vorig jaar mei in werking trad, is privacy een hot topic. Toch blijkt in de praktijk dat, bijna een jaar na D-day, veel organisaties nog steeds worstelen met de vraag hoe zij bedrijfsprocessen kunnen herinrichten en up-to-date kunnen houden. ilionx heeft daarom een AVG-keuring ontwikkeld waarbij bedrijfsprocessen in kaart worden gebracht en worden beoordeeld in het licht van de geldende privacy wet- en regelgeving. ilionx komt vervolgens met een concreet plan om de bedrijfsprocessen, het beleid en de tools conform AVG aan te passen.

Van nulmeting tot constante monitoring

Wil je aan de slag met onze AVG-keuring? Dan bieden we je drie opties. Je kunt kiezen voor alleen een nulmeting waarbij we jouw bedrijfsprocessen onder de loep nemen. Vervolgens rolt hier een rapportage en advies uit waarin praktische adviezen staan waarmee je je AVG-compliancy kan verbeteren. Je kunt ook kiezen voor AVG-optimalisatie. We brengen de processen uitgebreider in kaart dan bij de nulmeting. Naast het advies dat we uitbrengen, gaan we ook aan de slag met het optimaliseren van de processen. De derde optie, een abonnement op AVG-keuring en optimalisatie, is ideaal als je wil monitoren of jouw organisatie AVG-proof blijft terwijl bedrijfsprocessen continu veranderen en er steeds nieuwe tools worden aangekocht. We keuren de bedrijfsprocessen periodiek en passen ze aan waar nodig. Daarbij heb je altijd een vast contactpersoon voor het beantwoorden van jouw privacy gerelateerde vragen.

Hackers, juristen en veranderaars

Het team dat aan de slag gaat met de keuring bestaat uit ICT-securityspecialisten, hackers, juristen, processpecialisten en change consultants. Door deze multidisciplinaire samenstelling kunnen we als geen ander volledige analyses uitvoeren over de assen van mens, proces, techniek en wetgeving. Het uitgangspunt is dat we een integraal en volledig beeld schetsen van de risico’s die jouw organisatie loopt en met welke maatregelen deze voorkomen of beperkt kunnen worden. Vanuit de principes Security- by-Design en Privacy- by- Design werken onze experts aan een structurele waarborging van de security en privacy binnen jouw organisatie. Zij hebben uitgebreide ervaring met AVG -implementatietrajecten bij  uiteenlopende organisaties.

Link gekopieërd