waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Ons corporate ‘bedrijfsblad’, maar dan anders: SAMEN!

Ons corporate ‘bedrijfsblad’, maar dan anders: SAMEN!

Een jaarlijkse glossy voor en door collega’s, partners én klanten. We kijken terug op afgelopen jaar en blikken vooruit. Luchtige onderwerpen, inhoudelijk en met humor, maar vooral ook persoonlijk. Mooie inspirerende verhalen over succes, passie, zaken doen en samenwerken. Ieder jaar weer een ander thema. Passend bij ons en waar we voor staan. En ja, we hebben ons laten inspireren door de opmaak van het magazine van Linda. Overigens met eigen inhoud en zonder commercieel oogmerk. Onze SAMEN! is digitaal – en in een kleine gedrukte oplage – door te bladeren.

Heb je een vraag, opmerking of een suggestie voor een volgende editie. Contact ons dan via samen@ilionx.com. Veel leesplezier en inspiratie!

Alle edities van de SAMEN!

SAMEN! 05 | Feest

In deze editie van de SAMEN! met als thema ‘feest’, laten we collega’s, partners en klanten aan het woord. Zo zaten we afgelopen jaar samen met de KwadrantGroep bij de Computable Awards en vierden we samen een mooie en terechte nominatie. Met Jumbo Supermarkten praten we over onze 16-jarige samenwerking, over passie, trots én de wil om te winnen. Ook gaan we in gesprek met een bijzonder leuke vrouw en rolmodel voor werkende moeders, over waar ze voor staat en wat ze belangrijk vindt in het leven. En je leest over wat onze collega’s zoal bezighoudt, waar ze van houden, blij van worden én uiteraard hoe zij feestvieren, waarbij juist de verschillende achtergronden het zo boeiend maakt.’

‘DE LEUKSTE FEESTEN ZIJN VOOR MIJ ‘SAMEN’

SAMEN! 05 Feest

SAMEN! 04 | Dichtbij

In deze editie van SAMEN! hebben we het thema ‘dichtbij’ op verschillende manieren belicht. Onze klanten Lentis en MijnGemeenteDichtbij delen hun verhaal over de nauwe samenwerking en het behaalde succes. Van sneltreinvaart naar de cloud tot aan het zaaksysteem centraal zetten. We gaan in gesprek met onze contactpersonen bij Abbott en Limburgs Mooiste over hoe dicht we bij elkaar staan, samen optrekken, elkaar aanvoelen en aanvullen. Ook praten we met een inspirerende vrouw, de oprichtster van Techionista, over waar ze voor staat en gaat.

‘HET GEVOEL HEBBEN DAT IK KAN ZIJN WIE IK BEN’

SAMEN! 04 Dichtbij

SAMEN! 03 | Groei

In deze editie van SAMEN! delen we mooie verhalen van klanten zoals het RIVM, Humankind en MUMC+. Verhalen over successen en samenwerken. Over ontwikkelingen, verbeteringen en samen groeien. We praten met collega’s en partners over waar zij van houden, hun persoonlijke passie, hoe zij groeien, kansen zien én deze benutten. Verhalen die raken. Soms serieus, maar ook zeker met voldoende humor.

‘JE GROEIT VAAK HARDER DAN JE DENKT’

SAMEN! 03 Groei

SAMEN! 02 | Passie

In deze editie van SAMEN! delen we verhalen van bevlogen business partners. Van medewerkers die met passie voor hun vak, voor elkaar én de klant doen waar ze goed in zijn. En van klanten die wij graag verrassen met onze kennis en ervaring. Bevlogen en inspirerende  verhalen over onze samenwerkingen en te vieren successen.

PERSOONLIJKE GROEI BESTAAT NIET ZONDER BEVLOGENHEID

SAMEN! 02 Passie

SAMEN! 01 | Samen

Dit eerste magazine, SAMEN!, is een combinatie van de HUB van ilionx en de ANDERS. van QNH, maar dan vernieuwd. We delen hierin met jullie wie we zijn en wat we doen. Met een vleugje humor en een dikke knipoog. Deze eerste uitgave heeft als thema ook ‘samen’ meegekregen. We gaan namelijk samen verder. En dat kunnen we niet zonder onze mensen, onze partners én onze klanten. Nu nog als 2 merken, zeer binnenkort als één.

‘HET IS NIET ALLEEN BETER, MAAR OOK LEUKER SAMEN’

SAMEN! 01 Samen
Link gekopieërd