waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Nederlandse dames Volleybal & ilionx

In 2015 is ilionx gestart met het sponsoren van de Nederlandse dames Volleybal. Het sponsoren (als hoofdsponsor) van deze sportieve Nederlandse vrouwen was een bewuste keuze. We werden ‘gegrepen’ door de dynamiek, de passie en de snelheid van de sport. En we herkenden daarin ook veel van hoe wij zelf met ons eigen bedrijf bezig waren. En dan met name hoe het plezier, de kracht en weerbaarheid van een team in combinatie met de individuele wil om te winnen tot succes kan leiden. Wij waren als organisatie ook in die tijd groeiende met grootse plannen. Volleybal sloot daar als sport met een hoog ‘samen’ gehalte perfect bij aan.

Sponsorship

We zijn nu 5 jaar verder en inmiddels een andere organisatie geworden met nieuwe grootste plannen. In de tussentijd hebben we ons sponsorcontract ook al een keer verlengd. We hebben een forse groei doorgemaakt, zowel in mensen als in kwaliteit en – niet onbelangrijk – in naamsbekendheid. Gegeven het aflopende contract hebben we een zakelijk besluit moeten nemen, doorgaan als sponsor of stoppen en verder kijken wat past bij de fase van onze organisatie. We hebben als organisatie besloten om niet verder te gaan. Dat betekent dat wij op 31 december 2020 stoppen als hoofdsponsor van de Nederlandse dames Volleybal.

Nieuwe plannen

Hebben we al een nieuw sponsordoel op het oog? Nee. We zijn ons aan het beraden wat bij ons in een volgende groeifase als bedrijf past.

We kijken met zeer veel trots terug op een periode waarin we enorm hebben meegeleefd met het team en vooral genoten van de vele prachtige wedstrijden. Wij wensen de Nederlandse dames Volleybal een bijzonder leuke nieuwe hoofdsponsor en nog zeker een aantal mooie succesvolle jaren toe!

Link gekopieërd