waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Maar liefst twee Computable Awards nominaties voor ilionx!

Computable nomineert dit jaar wederom 10 dienstverleners tijdens de Computable Awards 2020 bekendmaking.

Computable Awards 2020

In de categorie Service integrator van het jaar staan we met ilionx tussen negen andere mooie dienstverleners als Atos, CGI, Cegeka, Curvature, Detron, Incentro, OGD ict-diensten, Pink Elephant en PQR. We zijn voor deze categorie genomineerd mede door onze propositie Remote Sensing platform.

“Een sprekend voorbeeld van remote sensing is de samenwerking van ilionx met de vijf kustprovincies, provinciale uitvoeringsorganisatie BIJ12, Rijkswaterstaat, het Ministerie van LNV en het Ministerie van BZK in een uniek project. Met behulp van satellietbeelden gaan zij de vegetatie van alle Nederlandse duinen en kwelders monitoren. Er wordt een machine learning-model gebouwd waarmee automatisch de verschillende stukken natuur in ons duin- en kweldergebied gedetecteerd en gemonitord worden.”

Daarnaast scoren we ook een nominatie in de categorie Software / Saas met de Woningvoorspeller. Een bijzondere nominatie omdat we eerder (in 2018) ook al met deze oplossing in de nominaties terecht kwamen. Het blijft een oplossing, die ook vandaag de dag, zeer van toepassing is.

“Woningbouwplannen moeten zo efficiënt mogelijk worden ingericht, waarbij oog is voor de behoeften van de inwoners. Daarnaast is wegens het tekort aan bouwgrond de optimale mix van woningen belangrijk. Het combineren van openbare en gemeentelijke data en het daarop loslaten van voorspellende modellen, zorgt voor een betere invulling van huisvestingsplannen. Op straatniveau kan zelfs worden gespecificeerd hoeveel en welk type woningen het beste passen.” 

Beide categorieën met mooie initiatieven en krachtige oplossingen passen bij het innovatiekarakter van ilionx. Trots zijn we dan ook op deze erkenning door de markt!

Vanaf vandaag kan iedereen zijn/haar stem uitbrengen. De publieksstemmen tellen voor 50% mee. Breng jij ook je stem uit op een (of beide) nominaties? Hoe mooi zou het zijn als we minimaal één van de twee nominaties kunnen omzetten in een welverdiende Award? Stemmen voor de Computable Awards 2020 kan tot en met zondag 1 november.

Computable Awards 2020

Link gekopieërd