waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Livegang van website Hotel Okura

ilionx feliciteert Hotel Okura met het realiseren van de nieuwe website en de verbeterde customer experience online en op mobiel.

Met veel plezier, groot enthousiasme en focus op kwaliteit mocht ilionx samen met het gedreven team van Hotel Okura de nieuwe website ontwikkelen. Na het gedegen UX-research en de creatieve design sprint, is de realisatie van www.okura.nl nu een feit. De online marketing campagnes (SEA) en de content creatie hebben we klaar staan om de nieuwe site optimaal te laten bijdragen aan de doelstellingen van Hotel Okura.

Als kers op de taart gaan we nog even door. Want binnenkort zullen we ook de online customer experience voor het met 2 sterren beloonde Restaurant Ciel Bleu realiseren. Van UX-research, naar design, en van design naar realisatie, en van realisatie naar conversie. Ook dat is ilionx, partner in digital business.

ilionx stood out as they took a very simply, yet brilliant and effective approach. They stepped in the shoes of the guest, literally, and this way, gained first insight in the offline guest journey. Having no former hospitality experience, their objective view of service delivery was refreshing and the start of a different approach to the online guest journey.

Femke Groeneveld-Weller van Hotel Okura

Bedankt Hotel Okura, voor het vertrouwen en bedankt Anne van Gullik, Femke Groeneveld-Weller, Nick Price, Saskia van der Zande, Mark Rijnders, Daarom Online Marketing en Concept 7 voor de prettige en professionele samenwerking tot nu toe.

Link gekopieërd