waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Korting op Microsoft Power Apps Premium licenties

Actie Microsoft Power Apps Premium licenties

Heb je een Power App gebouwd en ben je klaar voor de volgende stap? Eindelijk tijd om de app uit te rollen? 

Hier heb je een Power Apps Premium licentie voor nodig. Maar het uitrollen van Power Apps is natuurlijk niet het enige voordeel van deze licentie. Zo is het met deze licentie ook mogelijk om Power Apps te ‘embedden’. 

Door Power Apps te embedden kan jouw app in één klap beschikbaar zijn op meerdere plekken. Denk bijvoorbeeld aan Power BI, jouw website of Microsoft Teams. (Bijna) overal waar jij je Power App wil plaatsen, kan je hem plaatsen. Dit betekent dat je de krachten van meerdere oplossingen in één oplossing kan bundelen, waardoor men minder hoeft te switchen tussen apps. Worden zij ook weer blij van! Ook kan je hiermee dialogen in Dynamics 365 en InfoPath formulieren vervangen door je app te embedden. 

Wil je jouw app connecten met andere applicaties (buiten de Office 365 suite), dan kan dat ook met de Power Apps Premium licentie. Met deze licentie heb je toegang tot de zogenaamde Power Apps Premium connectors. Zo kan je jouw app bijvoorbeeld koppelen aan Pipedrive, JIRA, Salesforce, SAP en nog veel meer! Klik hier voor de volledige lijst aan connectoren. 

Korting op Microsoft Power Apps Premium licenties

Normaliter kost deze licentie €8,40 per persoon per maand. Wij mogen dit tot 30 juni 2021 aanbieden voor maar €2,13. Dat is een korting van 75%! De enige voorwaarde is wel: je moet minimaal 200 licenties afnemen. Maar jouw Power App is natuurlijk zo goed, dat je die wel binnen jouw hele organisatie uit wil rollen!  

Interesse in deze aanbieding? Vul dan hiernaast het formulier in met de hoeveelheid gewenste licenties in het opmerkingenveld en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. En wees snel, want voor je het weet is de actie alweer afgelopen. 

Link gekopieërd