waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx (voorheen ICTZ) helpt capaciteit van ziekenhuisbedden inzichtelijk te maken

capaciteit van ziekenhuisbedden

Het landelijk platform zorgcoördinatie van 2TWNTY4 maakt, via overzichtelijke dashboards, de beschikbare capaciteit en drukte van de zorgketen inzichtelijk.

Om dit realtime te kunnen tonen heeft ilionx (voorheen ICTZ) in opdracht van 2TWNTY4 een dataextractie tool ontwikkeld om gegevens aan te leveren vanuit het HiX/EPD naar het landelijk platform.

Inzicht in capaciteit van ziekenhuisbedden

Nog voor de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) in Nederland, is ilionx (voorheen ICTZ) gevraagd om te helpen met de dataontsluiting bij ziekenhuizen. ilionx (voorheen ICTZ) heeft een taskforce gevormd ter ondersteuning van 2TWNTY4 met diverse technische specialisten en een projectleider. De standaardkoppeling is al ontwikkeld en de handleidingen zijn gereed. Nu het nodig is om de beschikbare (corona)bedden inzichtelijk te hebben, kunnen wij snel opschalen. Door het adequaat handelen zijn nu in totaal 25 installaties door ilionx (voorheen ICTZ) bij verschillende ziekenhuizen volbracht.

Naast de ontwikkeling van deze standaardsoftware om gegevens aan te leveren vanuit het HiX/EPD naar het dashboard van 2TWNTY4, doet ilionx (voorheen ICTZ) er alles aan om de ziekenhuizen volledig te ontzorgen bij de verdere zorg-ICT. We doen ons uiterste best om extra hulp aan te bieden bij het leveren van projectmanagement en eventueel benodigde technische kennis en middelen aan het ziekenhuis.

Link gekopieërd