waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx trotse sponsor van Surfkids

Surfkids is een online interactief platform inclusief een magazine, dat elk kwartaal gratis aan kinderen in ziekenhuizen wordt aangeboden.

Het magazine is direct gekoppeld aan de website en bevat voornamelijk educatieve, fun en informatieve content. Het magazine wordt viermaal per jaar uitgegeven en wordt gevuld met relevante thema’s zoals bijvoorbeeld Pasen, Zomervakantie, Halloween en Kerst.

Daarnaast staan er o.a. kleurplaten en educatieve items in. De website, het interactieve platform, dient als verlengstuk en hiermee wordt er gehoopt dat kinderen een bijdrage willen leveren in de vorm van verhaaltjes, linkjes en foto’s van huisdieren. Daarnaast kunnen er games worden gespeeld die zowel amusement als educatieve eigenschappen hebben. Het idee rondom Surfkids wordt bijgestaan door een zestal (cartoon)karakters die ieder hun eigen rol en set van onderwerp hebben. Het is de bedoeling dat de content naar mate de tijd vordert steeds uitgebreider en gevarieerder wordt.

Goede doelen

Surfkids zet zich  in voor het bieden van ontspanning aan zieke kinderen, maar is ook gericht op alle andere kinderen in de leeftijd 7 tot 12 jaar. Het magazine Surfkids wordt in Nederlandse ziekenhuizen verspreid en werkt nog altijd samen met de goede doelen: Make-A-Wish Nederland, Stichting Opkikker en Metakids. Wij zijn er daarom trots op om sponsor van Surfkids te mogen zijn!
Link gekopieërd