waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx ontvangt Social Return certificaat van Specialisterren

Specialisterren

ilionx is een samenwerking aangegaan met Specialisterren.

Hiermee bieden we onze klanten niet alleen hoge kwaliteit aan business intelligence-, RPA- en testdiensten, maar dragen we ook bij aan mensen met een vorm van autisme te voorzien van interessant werk bij mooie bedrijven en overheidsinstanties. Zo zorgen we dat iedereen kan bijdragen aan eenvoud brengen in de complexe wereld van IT.

Bekijk hieronder het hele nieuwsbericht van Specialisterren of lees verder op hun website.

Buiten de kaders denken voor sociale impact met ilionx!

ilionx is een grote aanbieder van verschillende IT-oplossingen voor complexe vraagstukken. Het is hun missie om eenvoud in complexiteit te brengen en gelooft daarbij in de kracht van samenwerken. ilionx heeft verschillende klanten waar zowel een behoefte is aan kwaliteitsbewaking als aan Social Return. Om deze behoefte in te vullen, zijn zij de samenwerking met Specialisterren aangegaan.

Denken in oplossingen

Omdat de werkwijze van Specialisterren niet altijd de meest gebruikelijke is, vraagt dit soms om buiten de kaders denken. Dit kunnen de mensen van ilionx: zij denken in oplossingen. Dit leidt tot mooie resultaten. Zo werken ilionx en Specialisterren bijvoorbeeld met succes samen voor De Nederlandsche Bank en de Provincie Overijssel.

Samenwerken maakt het verschil

Specialisterren is erg blij met het partnerschap met ilionx. Sjoerd van der Maaden, directeur Specialisterren zegt hierover: “Voor ons is het van belang dat bedrijven en overheden zien dat mensen met een vorm van autisme een grote positieve bijdrage kunnen leveren aan ontwikkelteams. Doordat ilionx Specialisterren betrekt als partner voor kwaliteitsbewaking, krijgen wij de kans om met grote bedrijven en instanties samen te werken. Dit draagt bij aan positieve beeldvorming rondom autisme en zorgt ervoor dat Specialisterren meer mensen met een vorm van autisme een baan kan bieden. Vandaar dat we bij ilionx langs zijn geweest om een Social Return certificaat te overhandigen!”

Specialisterren

Specialisterren is dankbaar voor deze samenwerking en kijkt uit naar de toekomstige projecten samen met ilionx.

Link gekopieërd