waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx met de Kook-app genomineerd voor ‘Partnerproject van het Jaar 2018’

Ict-vakblad Computable heeft tien partnerprojecten genomineerd voor de Computable Awards 2018.

Het is feest, want ilionx is met de Kook-app namelijk een van de tien genomineerden in de categorie ‘Partnerproject van het Jaar’. Op 30 oktober worden per categorie de winnaars van de Computable Awards 2018 aangewezen.

Lekker, Leuk, Kook-app; wanneer IT zorgt voor meedoen!

De Kook-app is een co-creatie van Humanitas DMH, T-Mobile en ilionx. Met deze app hebben we een doel precies voor ogen; mensen die niet zelf(standig) kunnen koken helpen met het doen van boodschappen en het bereiden van een lekkere, betaalbare en gezonde maaltijd. Lees hier vooral verder.

Dubbel feest!

Ook QNH, met wie wij recent onze krachten hebben gebundeld, is genomineerd in dezelfde categorie met hun project de Woningvoorspeller (in samenwerking met Gemeente Zuidhorn, Docker en Microsoft). Wij zijn dubbel zo blij dus!

Nominatieproces

Computable ontving in deze categorie in totaal maar liefst 88 aanmeldingen. De groep van 13 Computable-experts heeft alle voordrachten van een cijfer voorzien en adviseerde Computable zodoende de top tien in deze categorie. Er is daarbij gekeken naar de complexiteit en/of risico’s in het project, de toegevoegde waarde voor de interne of externe klant, de originaliteit en/of innovatieve kracht en de rol van de interne en/of externe leverancier(s).

Breng jij je stem uit?

Vandaag, 5 juli 2018, start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2018. Publieksstemming bepaalt ook in de categorie ‘Partnerproject van het Jaar’ volledig de winnaar. Help jij ons daarom aan een felbegeerde award in deze categorie? Stemmen kan hier!

Let op: je kunt stemmen tot en met zondag 7 oktober.

Link gekopieërd