ilionx breidt uit naar Eindhoven met Business Unit Software Development

Donderdag 12 januari 2017

ICT-dienstverlener ilionx opent in Eindhoven haar vijfde vestiging. De Business Unit Software Development wordt opgezet door Wilco Jacobs en Belinda van Eck.

De Eindhovense vestiging zal zich vooral richten op de Java-dienstverlening van ilionx. Business Unit Managers Wilco Jacobs en Belinda van Eck hebben de ambitie om met een team van Java-specialisten een breed scala aan klanten in de regio te gaan bedienen.

"Als hart van de hightechindustrie in Nederland kon Eindhoven natuurlijk niet ontbreken op ons lijstje van vestigingen", aldus Wiebe de Boer, algemeen directeur van ilionx. "We geloven sterk in het ‘local for local-principe’, waarbij klanten ondersteuning krijgen van consultants die altijd dichtbij zijn. We zijn er ongelofelijk trots op dat Wilco en Belinda dit nieuwe avontuur gaan leiden."

Wilco Jacobs was hiervoor werkzaam als Sales & Account Manager bij Ciber, Belinda van Eck als Accountmanager Mobile Solutions bij ilionx. "Het versterken van het team met goede Java-specialisten heeft de grootste prioriteit voor de komende tijd", aldus het duo. "Daarnaast lopen er ook veelbelovende gesprekken met bestaande en nieuwe klanten van ilionx."

Het kantoor wordt gevestigd aan het Kennedyplein in Eindhoven. Daarnaast heeft ilionx vestigingen in Utrecht (hoofdkantoor), Groningen, Zwolle en Almere.

Meer nieuws
Our partners
Nieuws

Wat doe je als je stage loopt bij ilionx?

Stage lopen is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Dit is het moment dat je je opgedane kennis kunt...

Blog

Big Data Trade off & Privacy

Privacy vormt de basis van onze democratische rechtsstaat. Privacy is een mensenrecht en fundamentele...

Twitter

@: Veilige, digitale toegankelijkheid is een specialisme. I-FourC en ilionx bundelen krachten!…