waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx bij de beste zakelijke dienstverleners 2019

beste zakelijke dienstverleners

MT doet onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland

In het kader van ‘lijstjes’ hebben we nog een mooi onderzoek binnengekregen, dit keer van Management Team. Een panel van zakelijke beslissers werd uitgenodigd om hun ervaringen te delen. In totaal beoordeelden 5.178 respondenten 2.002 verschillende bedrijven. Alleen bedrijven waar zij in de laatste drie jaar zakelijk contact mee hadden, konden zij beoordelen. Ervaringen vormen dus de basis voor de MT1000. ilionx komt voor in de lijstjes die vallen onder ‘de beste organisatie-adviesbureaus’.

Als runner up staat ilionx op plek 14 van de 19 organisatie-adviesbureaus. Zakelijke beslissers werd gevraagd om hun leveranciers te waarderen op een schaal van 0 tot 10: “Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?”. Aan de hand van de antwoorden werd de Net Promotor Score berekend die de basis vormt voor de ranglijsten van de MT1000. Van de 29 bureaus met de hoogste NPS neemt ilionx plek 15 in.

Organisaties werden ook gewaardeerd ten aanzien van drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering (conform het model van Treacy en Wiersema 1995). Hierbij konden respondenten tot 5 sterren geven. Als het gaat om klantgerichtheid van onze consultants krijgen we 3 van de 5 te behalen sterren, productleiderschap zijn dit er 4 van de 5 en bij excellente uitvoering weer 3 van de 5.

Het onderzoek

Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten (MT Finance) op de Nederlandse markt. Later kwamen daar de professionele dienstverleners (MT 100) en de digitale leveranciers (MT Digital) bij.

Sinds 2017 zijn deze drie ranglijsten voor het eerst samengevoegd tot één omvattende lijst: de MT1000. Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation.

Meer weten over dit onderzoek en alle resultaten? Bezoek de MT website!

Link gekopieërd