waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx behaalt Betty Blocks Excellent Certified Partner status

Betty Blocks Excellent Certified Partner

Onlangs heeft Betty Blocks de hoogste graad van certificering uitgereikt aan ilionx: Betty Blocks Excellent Certified Partner.

Het Rapid Applications Development (RAD) team van ilionx maakt al jaren gebruik van het Betty Blocks low-code platform en past dit met succes toe voor verschillende oplossingen bij een diversiteit aan klanten, zoals Univé, BDO, Clifford Chance, Itho Daalderop en meerdere gemeentes in Nederland.

Als Excellent Certified Partner heeft ilionx toegang tot de nieuwste Betty Blocks technologie en functionaliteiten én inspraak in de toekomstige uitbreidingen van het platform. Hierdoor kan ilionx goed inspelen op veranderingen vanuit de markt en de specifieke vragen van haar klanten.

Door te werken met ervaren multidisciplinaire teams is ilionx in staat om zowel snel Betty Blocks applicaties te ontwikkelen als ook bij te dragen aan systeemintegratie, procesoptimalisatie, business intelligence, security en information management vraagstukken. Met 8 vestigingen door heel Nederland, is ilionx ook nog eens altijd in de buurt.

Willem-Jan Kooijmans, sales manager RAD bij ilionx: “Uiteraard zijn we enorm trots dat Betty Blocks ons deze status heeft toegekend. Het is een bewijs dat we met ons RAD-team de juiste weg zijn ingeslagen door als één van de eerste partners het Betty Blocks platform te omarmen. De positieve feedback van onze klanten over de mogelijkheden van het platform, samen met pragmatische inzet van onze teamleden geeft ons veel vertrouwen voor de samenwerking met Betty Blocks in de toekomst.”

Link gekopieërd