waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx behaalt 15 competenties bij Microsoft voor 2021

ilionx behaalt 15 competenties bij Microsoft voor 2021

ilionx is per april 2021 met 11 Gold competenties en 4 Silver competenties, certified Partner van Microsoft.

ilionx is bijzonder trots om voor het achtste jaar op rij de Cloud en Data gerelateerde competenties te verlengen en op Security vlak het volgende niveau te behalen met Gold Enterprise Mobility Management en Silver Security. In de komende weken worden naar verwachting 2 aanvullende competenties toegevoegd, naar een totaal van 17 competenties.

Niet zomaar certified Microsoft Partner

ilionx laat met deze competenties zien dat ze aan alle strikte eisen voldoet die Microsoft stelt aan deze status. De belangrijkste eisen zijn: het hebben van een groot aantal gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende klant referenties en voldoende performance en innovatie in software licenties en Cloud dienstverlening.

Bjorn Schmitz, Partner Executive bij ilionx: “Het gewijzigde Microsoft partner model voor onze rol als System Integrator, Cloud Solution Provider en Value Added Reseller biedt moderne en flexibele Microsoft oplossingen om onze eindklanten te adviseren en ondersteunen met de Digitale Transformatie en de transitie naar de Cloud. De behaalde 15 Microsoft competenties zijn het belangrijke fundament in kennis en ontwikkeling om de eigen transitie naar een moderne Microsoft dienstverlener continue te borgen. ilionx blijft investeren in het behoud en verdere uitbouw van de waardevolle Microsoft competentie accreditaties.

ilionx behaalt 15 competenties bij Microsoft voor 2021
Link gekopieërd