waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx behaalt 12 competenties bij Microsoft voor 2019

Met het samengaan van ilionx en QNH en het samenvoegen van het partnership richting Microsoft Nederland is ilionx per vandaag met 9 Gold competenties en 3 Silver competenties, certified Partner van Microsoft.

Rudy Doornewaard, Partner Development Manager bij Microsoft: “De digitale transformatie biedt steeds meer technologische mogelijkheden en kansen. Wij geloven dat de kracht van de Cloud organisaties helpt om flexibel te blijven, voorop te lopen en meer te bereiken. Voor ons is het leveren van deze Cloud oplossingen via partners aan onze eindklanten van groot belang. Wij stellen daarom hoge eisen aan onze partners en zijn daarom blij, dat ilionx per vandaag 12 Microsoft competenties (9 Gold en 3 Silver) op haar naam heeft staan en dus een belangrijke partner in het Microsoft Partner Network (MPN) programma”.

Bjorn Schmitz, Partner Executive bij ilionx: “Het gewijzigde Microsoft partner model voor onze rol als System Integrator, Value Added Reseller en Cloud Solution Provider biedt moderne en flexibele oplossingen om onze eindklanten te adviseren en ondersteunen met de Digitale Transformatie en de transitie naar de Cloud. Het nieuwe en moderne Microsoft Platform stelt ons hierbij in staat om de technologie, licenties, oplossingen en onze Managed Services gebundeld te leveren in de markt.  De behaalde 12 Microsoft competenties zijn het fundament in kennis en ontwikkeling om de eigen transitie naar een moderne Microsoft dienstverlener continue te maken en borgen. ilionx blijft investeren in het behoud en verdere uitbouw van de waardevolle Microsoft competentie accreditaties.

Niet zomaar

ilionx laat met deze competenties zien dat ze aan alle strikte eisen voldoet die Microsoft stelt aan deze status. De belangrijkste eisen zijn: het hebben van een groot aantal gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende referenties en voldoende performance in software licenties en Cloud dienstverlening.

Link gekopieërd